ענקית ענקית.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליאורוש!

מה נשמע? איך ישנתן?
    ראית מה הולך בחוץ ??גשם..גשמי ברכה,אני טיפוס של חורף ואני מאוד אוהבת גשם,שלג וברד(אז הנה לך עוד רמז עבה)

אבל בעיקר שאני מתחת לפוך..

עם כוס השוקו החם

אז תגידי איך מעבירים בגן את ימי החורף שאי אפשר לצאת לחצר עם הילדים? לא משתגעים
    (זאת סתם תמונה להמחשה..)
    ונשאר להכניס לבפנים את ה...איך לא ??מ מ ת ק י ם
    לכן כאן אני צריכה את העזרה שלך
    תספרי לי על ממתקים שאת אוהבת(מלוחים,מתוקים,גומי וכ'ו)
    ותספרי לי על הממתקים שאליני שאוהבת.
    אני כבר מתרגשת לשלוח לכן את החבילה,חסר לך שלא תעלי אותה לכאן,למרות שכמה בנות ראו כבר חלק ממנה שהתייעצתי על העיצוב.
    אז שיהיה יום מקסים,גשום וחמים.

5 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה לאהובה
  • הקפצה אחרונה בתקווה שתראי
  • היי מאמי
    אז בוקר טוב גם לכם
    מה נשמע?
    איך בא לי על הכוס שוקו שבתמונה

• האמת גם את עצמי..ואני כל כך שונאת לאכול ולהשמין.. אז הנה לך עוד רמז ..אני מאוד אובססבית למשקל שלי ולמראה
    ולא אמרת איך אתם מעבירים את הזמן בגן בחורף.
    ובאשר לממתקים..תתפרעי תתפרעי אני הגמדה שלך ועלי לדאוג שכל הפינוקים יהיו בפנים.
    מה לגבי עוגיות?
    תפרטי קצת יותר מה אלין אוהבת.. מה עם פסק זמן? מקופלת?הכיף כיף החדש??
  • היי יפה שלי
    אז בימי גשם אנחנו בגן הרבה משחקי קופסא יצירה גזירה בצק
    כמובן שגם כשאין גשם ואפשר לצאת לחצר אנחנו עושים את כל זה
    פשוט בימי גשם יותר
    ולגבי הממתקים אז אלין שלי ילדה מאוד מיוחדת היא אוהבת יותר פירות וירקות יותר משוקולד וסוכריות אז אם תשלחי לה מלפפונים היא ממש תתלהב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה