תגידו מה הבעלים שלכן אומרים על המשחק? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הגמד ענק
    סתם מעניין

12 תגובות
עמוד 1

• בעלי קצת לחוץ על כמה כסף אני מוציאה על זה

• היה סקפטי שנה שעברה אבל אחרי שראה את החבילות ואת ההשקעה השנה הוא ממש מפרגן

• ראה אותי בדוכן קונה משהו לחבילה וזההלך ככה
    הוא: יש לך את זה ואת זה למה את קונה שוב/עוד..
    אני: זה לא בשבילי זה בשביל הענקית שלי..
    הוא המה?!

• בעלי משתף פעולה איתי יחד נותן רעיונות ועוזר
  • שנה שעברה קצת לא הבין, אבל אחרי שראה סרטון בפייסבוק איך בנות קיבלו ופירקו חבילה (מישהי מפורום פרסמה), הוא מאוד התלהב ותמך. גם השנה כששמע שאני משחקת הוא תמך מאוד :-) שאל מי הענקית שלי, כמה ילדים יש לה וכאלה
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • האמת בעלי מאוד מאוד סקפטי....
    הוא אומר לי "אולי עובדים עליך? אולי את סתם משקיעה לחינם?"
  • בעלי הכי מפרגן וצוחק עליי כשאני מתחילה כל ערב להעלות ספקולציות מי יכולה להיות הגמדה שלי

• צוחק עלי שאני משקיעה מדי(כי מה לעשות זה האופי שלי)ושאני לא אקבל חזרה את אותה השקעה כמו בימי ביה״ס והעבודה ששיחקנו אבל אני בטוחה שהגמדה שלי תשקיע בי ותפנק..אין יש לי גמדה מהממת!!
    ובמילא סוג האופי שלי זה אחת שאונבת מאוד להשקיע אז שימשיך לבלבל את השכל.
    אבל בימים האחרונים הוא אמר לי שנסע לקנות ממתקים יחד ואפילו יעזור לי לעטוף;)

• בשנה הראשונה הוא קצת לא הבין במה מדובר.. שנה שעברה עזר לי להכין את החבילה ושאל למי
    אני שולחת ( אגב אחר כך הוא ראה תמונות של מי שקיבלה את החבילה והיה מבסוט..)
    השנה הוא כבר שאל למי אני שולחת...

• בהתחלה בעלי צחק עליי שאני מתעסקת בזה וקצת זילזל...

אחרי שהתחלתי לשתף אותו ולהראות לו את ההודעות של הגמדה המקסימה שלי, הוא כבר התחיל להתלהב יחד איתי

• בעלי בשנה שעברה אמר "תקבלי חבילה ואל תשלחי" ממש חומר לכולבוטק.
    אמרתי לו שזה לא עובד ככה.הוא מאוד מזלזל בפורום בכללי.אז במיוחד עוד בדברים שאני צריכה להשקיע בהם
    אבל לא אכפת לי.
    אני אוהבת את זה.
    וזה כייף.
    התקופה הכי כייפית ופורחת בפורום.

• בהתחלה עשה פרצוף של "מה את משחקת בשטויות"
    ובזה סיים להתערב.
    אבל אחר כך כשביקשתי ממנו לבוא איתי לקנות את הדברים, הוא בא איתי ואז לקח את הבן לטייל כדי שאוכל לארוז את החבילה בלי הפרעות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה