"משהו חדש מתחיל.." - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי כל הבדיקות שנמצאו תקינות הרופאה אמרה שנעלה כיתה ונתחיל מעקב זקיקים עם איקקלמין (למרות שאני מבייצת טבעי אבל לא מצליחה לתזמן בגלל אי סדירות).
    היא נתנה לי מרשם והפניה אמרה שנחליט אם להתחיל החודש או חודש הבא, ביקשה שנעשה קודם בדיקות זרע כי כנראה שם הבעיה..

בעלי צריך חופש מהעבודה מה שדורש בקשה מוקדמת.. מקווה שבקרוב הוא יעבור את הדירה ונוכל להתקדם...

בהצלחה לכולנו
9 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה מאמי , אני שמחה שהתלחתם להתקדם , גם אני מבייצת טיבעי וגם קיבלתי בזמנו איקאקלומין , ממה שהסבירו לי זה לא שייך. מאחלת הצלחה בבדיקת זרע.

/]
  • אני גם לוקחת עכשיו איקקלומין
    גם אצלי הביוץ מגיע ממש מאוחר, אז מעקב זקיקים ממש עוזר...

לגבי בדיקת זרע, עניין של כמה דקות...לא חושבת שצריך חופש בשביל זה..
    המון הצלחה!!!!!!!!
  • היי מאמי
  • בוביתתת!! המון המון המון בצלחה !!!

כל הכבוד שהתחלתם להיבדק חבל על הזמן שנלקח מכם בנסיונות הקודמים!! מעכשיו זה הרבה יותר מדוייק והרבה פחות כאב ראש!!

המוו בהצלחה!!! והלוואי ותקלטו על החודש הראשון שלכםםם!!!!!!

התגעגעתי אלייך אגב:):)
    -אני-
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • תודה בננות :)
    אוראלי ומיטל - לגבי הבדיקה - בעלי גם בשביל לאחר צריך אישור.. אז מחכים שיאשר.
    הייתי בטוחה שנצליח החודש בלי שום כדור, כ"כ קיוותי :(
    אני לא רוצה להתחיל עם הורמונים :( מפחדת!
    הזבלה ( ) הזאת הגיעה שבוע לפני הזמן, הייתי אצל גיסתי ורציתי למות רק מהבושה של לבקש ממנה פדים!!! :(
    כואב לי כמו שלא כאב אפעם!!~
    התעוררתי כל שעה בלילה סבלתי :(

אני מקווה שכבר מהחודש הבא יהיה תוצאות של הבדיקת זרע ונוכל להתחיל לעשות מעקב..
    כואב לי כ"כ :(
    אביוש מהממת! גם אני התגעגעתי!! תמונות מהממות שלכם בפייס!!
    כ"כ רוצה לשמוע בשורות טובות ממך כברר!!!
  • שאלונת- מתי תוך כמה זמן ואיך מקבלים תשובה לבדיקת זרע?
  • אני זוכרת שאוראל אמרה לקח לה שבוע..
    אני מקווה שמשהו כזה..
    את הבדיקה מבקשים מהרופא משפחה של הבעל. ..

בהצלחה!
  • שירה- בובה בהצלחה!!!!
  • שבוע?? וואווו המון זמן לספור זרע:)
    תודההההההה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה