הלפ!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות לא הייתי כאן המון זמןן כי אין לי זמן כמו שאתן
    יודעות ילדתי לפני שלושה שבועות
    אני ובעלי שכבנו כמה פעמיים והוא גמר ליי בפנים
    עכשיו הסרט שליי שאני לא יכנס שוב להריון
    ואל תציעו פוסטינור כי חלפו 72 שעות

חייבת עידודדדדד...
44 תגובות
עמוד 1
  • אחרי 3 שבועות מהלידה
    כבר הספקתם לשכב כמה פעמים?!
    ממש חוסר אחריות
    ולא בגלל הריון נוסף
    תני לגוף שלך להתאושש
    להפסיק לדמם
    לרפא את עצמו

• האמת, שקראתי ולא הגבתי מיד כי ביקשת עידוד ולא מצאתי בי עידוד בשבילך.
    אני מרגישה שנהגת בחוסר אחריות. גם שכבתם מוקדם מידי אחרי הלידה (רופא נשים בכלל בדק אותך מאז הלידה?) וגם נתת לבעלך לגמור בפנים בעוד את לא מוכנה להיכנס להריון נוסף כרגע.

תסלחי לי, אבל השם "ברבית" לא בכדי. את צריכה להתבגר ולהקדים מחשבה למעשה, ולקחת אחריות על המעשים שלך.

רצית עידוד: אני לא חושבת שכבר מבייצים כל כך מהר אחרי הלידה, במיוחד אם את מניקה. אני לא יודעת בוודאות אז אל תתפסי אותי במילה. מעכשיו תזהרו, ולמען השם, לכי להיבדק!

• אני לא אפרט כי זה אישי ומצב לא רגיל בעלי לא נמצא ביום יום
    והוא גמר בפנים כי הינו מסטולים
  • מתי הפסקת לדמם?...
    3 שבועות מהלידה לא אמורים לקיים יחסים מאמי... ההמלצה היא על 6 שבועות וגם אז רק לאחר בדיקה של רופא ואישורו שהכל בסדר

• אני מאוד מקווה בשבלך שאת לא בהריון - אבל לפחות תבררי אצל אחיות של קופ"ח אם יש ביוץ 3 שבעות אחרי לידה

אבל דבר אחר איך את נותנת לבעלך להכנס לך כשאת מדממת? זה ממש מסכן אותך! הגוף שלך עוד פתוח וזה מסוכן
    אם את לא מעונינית בדלקות ברחם / חצוצרות או כל דבר אחר כדאי לך להמנע מסקס
    לא סתם יש בדיקה 6 שבועות אחרי לידה לראות הבכל חוזר למקום כמו שצריך
    וכמובן לא לגמור בפנים הזרע ממש מסוכן!

מקווה בשבילך שתרגישי טוב ושאת לא בהריון
  • את אמיתית?

• מצטרפת לשאר הבנות..

להיבדק ומהר

ועם תינוק בן שלושה שבועות באמת לא חושבת שזה מצב אידיאלי ״להיות מסטולית״ וזה נאמר מאוד בעדינות..

לא משנה כמה המצב שלכם חריג- זה לא מצדיק את זה
    אני לא רוצה שתקבלי תחושה של ״אמבוש״, פשוט זו באמת סיטואציה לא רגילה.. אמנם לוקח זמן להתרגל לאימהות, אבל את חייבת את זה לתינוק שלך!

• האמת?.... התלבטתי אם לענות שוב או לשתוק אבל אני לא יכולה להימנע - אבל מאמי - את אמא!!! איפה האחריות? גם לקיים יחסים לא מוגנים כשאת לא מעוניינת בהריון וגם 3 שבועות (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אחרי לידה הגוף שלך פצוע הרחם, הנרתיק שום דבר לא הגליד עדיין וגם להתמסטל?!!!!!!!!!!

הלו?...........
    תתעוררו קצת מותק

• יא אללה איזה מופרעים אתם חחחח
    את עוד בדימום שאחרי לידה? אם כן אז לא נראה לי שיש מצב להריון כי
    הרי צריך לא רק ביציות צריך גם רחם במצב ספציפי...

אבל תשימי לב לאיך שאת מרגישה...שאין לך כאבים או חום אני יודעת,
    כי כמו שהבנות אמרו האיזור נורא חסר הגנה בשלב הזה..שלא תהיה לך איזה דלקת
  • בתור מישהי שמכירה אותה טוב טוב אל תשפטו מהר מדי
  • האמת אני ממש בהלם
  • אני חושבת שהדברים שנאמרים כאן הם נטו מתוך דאגה!
    אם לא היינו דואגות לה לשלומה ולשלום התינוק שלה היינו אומרים סבבה לכי להיבדק ותקווי לטוב.
    לפעמים צריך לנער קצת, והשימוש במילה מסטולים הוא שלה במקור
    ולא מפליא ששופטים כשאת אומרת שהיית מסטולה כשבחדר לידך תינוק בן שלושה שבועות.
    מצטערת אבל אין כל דרך לעדן את האמירות כאן.

אף אחת כאן לא מתיימרת להיות אם השנה או אמא שלמות כולנו טועות ויש מצבים יוצאי דופן
    אבל לכל דבר יש קו אדום
    מה אגיד לך רק בריאות שתהיה להם ולילד

• טליוש מאמי כל זה נובע מדאגה
    הבחורה 3 שבועות אחרי לידה שלא מעוניינת הריון ובעלה גמר לה בפנים ובנוסף הם היו מסטולים
    יש לה תינוק בן 3 שבועות יש לה אחריות
    והיא מטמסתלת זה הגיוני?!
    בכל מקרה גם המלצה זה לחכות 6 שבועות עד לבדיקת רופא
    זה יכול לגרום לדלקת חלילה
    שתגש לרופא להיבדק הרחם מאוד רגיש בשלב הזה

• נטשה - זה הילד השני שלה. היא הייתה אמורה כבר להתרגל...

• מאמי זה לא בדיוק ככה
    התינוקת לא הייתה בחדר ליד וזה לא שהם שתו והתמסטלו ותוך כדי טיפלו בתינוקת
    אם היא הייתה מרשה לי הייתי מפרטת אבל אני לא יכולה כי זה החיים האישיים שלה ואין לי זכות
  • טלי, התחושה של ה"אמבוש" אולי לא נעימה, אבל לא משנה באיזה מצב "מיוחד" היא נמצאת
    זה לא מצדיק סיכון בריאותי בשבילה, גם אם היא רואה את בעלה פעם ב-9 חודשים לדוגמא
    כי 3 שבועות אחרי לידה הגוף עדיין לא חזר לעצמו, לא התאושש
    כל ה"מערכת" הזאת מועדת לפורענות ולדלקות.
    ואם קרה והיא בייצה והיא תכנס להריון אז זו וואחד טראומה לרחם שגם ככה טרם הספיק לחזור לעצמו.

בשורה התחתונה עצתי היא לקבוע בהקדם תור לרופא נשים וללכת להבדק.

• יוליה , את צודקת. אבל תסכימי איתי שהיה מספיק שבחורה אחת תכתוב לה שזה מסכן אותה ולא שכולן ״יצאו״ עליה יחד? נראה לי שהמסר היה ברור מספיק גם ככה.. פשוט זה די מבריח מפה בעיניי וחבל..
  • בנות אני בשוק מהעידוד והתמיכה פה.
    שמתם
  • אני באמת ניסיתי ומנסה שלא לשפוט אבל בואו תיהיו מציאותיות איך לקרוא לזה לזה אם לא חוסר אחראיות?... עצם העובדה שהיא שואלת כזה דבר זה מעיד על כך שמרגיש לה שעשתה משהו שלא הייתה אמורה לעשות....
    עידוד?.... ומה לשקר לה ? לאמר לה שאין סיוכוי שהיא בהריון?...
    סבבה!

אז הכל בסדר זה לא מסוכן לשכב 3 שבועות אחרי לידה זה דווקא בריא ומומלץ ולא ניתן להיכנס להריון.....

מה בנות?... תתעורו!
    שום דבר לא נאמר בכוונה לפגוע אלא רק לפקוח לה את העיניים - יש לה 2 ילדים שצריכם אמא בריאה. דלקת ברחם זה לא צחוק בכלל!!!!!!!

שיהיה בהצלחה

• אני לא אכנס לסיפור שלך... נקודתית לשאלה שלך - הסיכוי להיכנס להריון שלושה שבועות אחרי לידה קטנים מאד, אך הם קיימים.
    שישה שבועות לאחר הלידה את אמורה ללכת לרופא נשים לבדיקה שגרתית, באותה הזדמנות הוא יבדוק אותך ותוכלי לדעת...
    בהצלחה

טלי אמא של ליעד, מצד אחד אני מבינה את הבנות, קשה לא לשפוט על פי מה שהיא כותבת... מצד שני, אני מסכימה איתך שיש כאן מקום לשפוט אדם לכף זכות.

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני לא חושבת שמישהי הגיבה כאן ממקום של שיפוטיות אלא באמת מדאגה כנה
    ומה לעשות, כשאומרים את האמת לפעמים היא לא נעימה והיא ממש לא מה שרוצים לשמוע
    אבל אני חושבת שלכל בן אדם מגיע לשמוע את האמת בפנים, לא נעימה ככל שתהיה.
    כמו שכתבו מלפניי, המטרה של הרוב כאן היתה לנער את הכותבת, שתבין שהיא עשתה משהו שהוא מסוכן

ולגבי עידוד, זה קצת בעייתי... מלבד לשלוח לה חיבוקים אין יותר מדי איך לעודד
    כי אף אחת כאן לא רופאה ואף אחת לא יכולה להבטיח לה שהיא לא תכנס להריון
    היחיד שיוכל להרגיע אותה ולעודד זה רופא נשים שיבדוק אותה.

• וגם מותר לטעות פעם אחת נגיד..אבל פעמיים זאת כבר .....

• אני לא יודעת אם לבכות או לצחוק... כל זה הזוי!

אבל אני עם יוליה!!

• בכל מקרה
    אני מקווה שהכל יהיה בסדר,שלא גרמתם נזק לעצמך בגוף ושאתם לא בהיריון.
    לכי להיבדק בהזדמנות הראשונה ועל הדרך שיעשו לך בדיקה מקיפה שהכל בסדר ברחם וכ״ו..

• אני מסכימה לחלוטין שמקריאה שיטחית זה נשמע לא טוב אבל ......
    אנחנו לא מכירות אותה , לא את הסיפור חיים שלה, לא את המצב שלה !
    אתן לא יודעות אם הם שתו כי היה מי ששמר על הילדים או מה היו הנסיבות ומתי זה קרה !
    ברבית מה שכן הבנות פה צודקות ואת צריכה ללכת להיבדק, זה יכול להיות מסוכן...את יכולה לעשות לעצמך נזק לרחם ויכולים לחדור לך זיהום לרחם!
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• מצטערת אבל אני עדיין בדעתי
  • טלי אני אוהבת אותך אבל אם יש לה 2 ילדים בבית ותינוק בן 3 שבועות אני לא מבינה איך עשתה דבר כזה בכלל...
    רק ילדה הכל פתוח הכל מדמם הרחם רגיש... היא ידעה מה היא עושה והביאה את עצמה למצב מיותר

• טלי, אף אחת כאן לא שופטת
    זה פורום ציבורי והבנות כאן כתבו מדאגה
    את יודעת שלפי החוק יש פה קייס לדווח? את מבינה את זה?
    לפי החוק. לא לפי הבנות פה ששופטות או לא. דוגרי לפי החוק.
    ואנחנו לא יודעות את כל הסיפור
    אנחנו כן יודעות שהיא קיימה יחסי מין אחרי שלושה שבועות (!)
    מילא זה. מיחא שתסכן את עצמה
    אבל להתמסטל ברמה כזו שבעלה לא מסוגל לגמור בחוץ???
    כשיש שני (!) ילדים קטנים בבית (!)
    תארי לך שהיה קורה משהו
    תינוק בן שלושה שבועות זה תינוק שבוכה ה מ ו ן וזקוק להמון ובאופן מיידי

• חחחחחחחח אתם פשוט הזויות אחת אחת אני לא רוצה להשמע בוטה עדיף לי לשמור את הפה סגור
    בכל מקרה לכל החיות בסרט שאתם אמהות השנה צאו מיזה
    ועוד משהו היה מי שישמור על הילדים כמובןןן שאני תחת השפעת אלכוהול לא יטפל בה
    אפחת לא צריכה להסביר איך מתנהל העולם, על פי מה שאני רואה פה .. כמה פה שואפות לנהל אותו..
    בקיצוררר תודה למי שדיברה לעינייןן וטלייי חים שלי חולה עליך!!!
  • ושחכתי לציין שניגמר הדימום ועקב המצב החריג יצא לי לפסוח על שבועים נקיים
  • גלי אם אף אחת לא שופטת מה זה התגובות האלה של ״איפה האחריות שלך?״
    בחירה שלה החלטה שלה רחם שלה
  • כן

אנחנו ההזויות.

תתבגרי
    ורק בריאות לך וליקרים לך

• והשגיחו לה על הילדים היא לא הייתה איתם כשהם שתו... בגלל זה עוד יותר אין פה מקום לשיפוטיות לדעתי כי כל אחת חוץ מזה שהיא אמא היא גם בן אדם ואני לא רואה משהו רע בלשתות ולבלות עם בעלך כשיש מי ששומר על הילדים
    במיוחד כשמדובר במצב מורכב שאין להם תאופציה להיות כל יום ביחד מכל מיני סיבות שונות ומגוונות שאנחנו לא אמורים להכנס אליהם
  • ברבית את לא חייבת הסבר לאף אחת -מצד שני כשנותנים חלקי מידע ויש כאן קבוצה של בנות שכל אחת משלימה לעצמה את התמונה איך שהיא מבינה בנות מרגישות שחובה שלהן זה "להעיר" "לנער" וכו' טלי יצא להגנתך כי היא מכירה את הסיפור המלא -אבל אני משערת שאם זה לא היה כך היא גם הייתה מציירת לעצמה את המשך התמונה שמהמידע החלקי נראה ממש חרא דוגרי -היית רואה הודעה של אמא ל2 שניה אחרי לידה -שכבה עם בעלה כשהיא יודעת בוודאות שהיא לא רוצה הריון נוסף לא השתמשה בקונדום לפחות וגם רושמת שהיא הייתה מסטולית וכמובן לא מציינת שום דבר לגבי הילדים איפה הם היו מה היה איתם -בקיצר זורקת כמוך כמה משפטים ומצפה מבנות לתמיכה ועידוד? מה את היית אומרת לאותה בחורה? גם את טלי ? מה היית כותבת ? בהודעה זו אני מציגה שתי נקודות מבט - לא שופטת לא אותך ברבית לא את טלי ולא את הבנות -רק צריך להבין שלמילים יש כוח בשני הצדדים של השירשור
  • מתוקה, אף אחת פה לא רוצה לשלוט על העולם ואם היית קוראת את התגובות באמת
    היית רואה שמי שהגיבה לך כתבה שאף אחת כאן לא מתיימרת להיות אמא מושלמת
    חבל שאת בוחרת לראות את זה כמשהו שלילי נגדך ולא כדאגה של הבנות.
    זה רק עוד סימן של בגרות (או החוסר בה).

שיהיה לך בהצלחה

• מאיה את צודקת במאה אחוז
  • אי אפשר להישאר אדיש לדבר כזה!!
    גם אם הם היו בחו"ל והיה להם סבצא ששומרת על הילדים זה הזוי!!!
    וכן זה חסר אחריות!
    בת כמה את אם אפשר לשאול? רק זה הסבר הגיוני...

למשל בעלי אוהב לשתות, בקבוק בירה או כוסית וויסקי לפני השינה פעם-פעמיים בשבוע
    א-ב-ל יש לו חוק- עד שהילדים בני איזה חצי שנה הואנלא שותה!! כאילו הוא כונן בבית חולים!!!!
    ואני מעריכה אותו על זה כי יש בזה הגיון!!
    ועוד ניחא בעלך התמסטל...אבל שניכם??????
    ואם עשר דקות אחרי הבייביסיטר מתקשרת ואומרת שהתינוק צורח כבר 3 שעות והיא לא יודעת מה לעשות!! אפילו לנהוג לא יכלת!!
    אפילו אם בעלך סוכן מוסד שהיה בחו"ל ולא ראית אותו חצי שנה והוא יוצא תיכף שוב-אין הצדקה, את לא רואה את זה???

• זה בדיוק העניין שאף אחת כאן לא תלית שכולה תכלת ...הטבע האנושי הוא לשפוט -להשלים פאזלים - ולהרגיש שאנו מנהלות את העולם - נכון בוחרים את המילים טוב טוב אבל לא תמיד -ברגע של להט זה לא קורה -כמו שגם הכותבת עצמה לא בחרה מילים יותר זרקה פצצות ללא הסבר וחיכתה לתמיכה וקצת יותר קשה מהטבע שלנו לתמוך במצב הזה אנחנו נשים ותמיד נרצה לדעת שאנחנו אמהות המאה וכולנו כאלה -כולנו יותר טובות מהשניה -עמוק בתוכינו -הרבה יותר קל לראות מה לא בסדר באחר ... אתן יכולות להסכים או לא להסכים איתי
  • רק רציתי לציין... מאיה את חומד!

• סליחה ״ברבית״ אבל את חצופה
    בנות פה הגיבו מצוך דאגה
    ישבו וכתבו לך תגובות ארוכות ואמיתיות
    (מתי את הגבת כאן למישהי??)
    אם לא נאה לך
    למה כתבת כאן?
    אם אנחנו לא יודעות את כל הסיפור למה לא כתבת אותו?
    ואם אנחנו כאלו הזויות למה לא התקשרת לחברה שלך וזהו??

• סיון או נטלי יש אפשרות בבקשה למחוק את ההודעה?? בקשה של הכותבת
  • אויששששש עזבו....חבל בכלל לפתוח ויכוח כאן, חבל על האנרגיות...
    ומאיה - אני מסכימה עם כל מילה שכתבת

• ברשותכן אני לא אומר את דעתי
    הגיעה בקה מ2 בנות למחוק את השרשור
    אני מבקשת מברבית לפנות אלי ולבקש למחוק
    [email protected]

בינתיים נועלת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה