פיטורין אחרי חל"ד מישהי מבינה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעייני בת 7 וחצי ח'
    התפטרתי מהעבודה היום (עדיין לא חזרתי מחופשת לידה)
    פיצויים אני יודעת שמגיע
    הודעה מוקדמת מגיע או לא?
    אבטלה אני יכולה לחתום ?אם כן מתי?
    תודה

6 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה להתפטר עד 9 חודשים מהלידה בגין טיפול בילד ותהיי זכאית כמפוטרת. עדיין את חייבת הודעה מוקדמת כחוק. אני חושבת שאין בעיה לחתום בלשכה ולקבל אבטלה אבל הייתי ממליצה לך לבדוק את זה בוודאות. יש פה בפורומים פורום משפטי שיכול לעזור לך. בהצלחה.
  • כמו שנאמר, לפיצויים את זכאית, אבל אבטלה תוכלי לחתום רק אחרי 3 חודשים.
    וגם הודעה מוקדמת את חייבת לתת

• הם לא אמורים לשלם לי שכר בגין הודעה מוקדמת ?

__
    מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל...
    __

"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"

• הודעה מוקדמת זו חובה שלך כלפי המעסיק- פרק זמן מסויים שבו את ממשיכה לעבוד כרגיל מרגע ההודעה על ההתפטרות וזאת במטרה לתת להם שהות להתארגן ולהערך לעזיבתך. בפרק זמן זה את מקבלת כמובן שכר כרגיל וכן צוברת זכויות כרגיל.
  • הם לא ביקשו ממני שאעבוד מה זה אומר? אקבל על הודעה מוקדמת שכר?

__
    מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל...
    __

"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"

• מתי הודעת על ההתפטרות? מתי היא נכנסת לתוקף? עד כמה שאני יודעת- במידה והם מוותרים על הודעה מוקדמת, משמע ההתפטרות שלך נכנסת לתוקף מרגע מתן ההודעה עצמה- פשוט תקבלי משכורת עד ליום בו הפסקת לעבוד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה