. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • .
19 תגובות
עמוד 1
  • תג׳נגלי תגדולים שיטפלו בקטנים
    ואת תתפני לעיסוקך
    כשלבעלך יהיה קצת זמן בבית תג'נגלי אותו עם כל הילדים ותצאי לבלות ולנוח

• שיהיה בהצלחה עם האירוע!
  • סתם פיסת מידע קטנה - את ההזמנות את יכולה לעשות דרך המחשב (CBOOK, לופה וכד') לבקש ממיכל ורם שיעצבו אחרי שאת תירשמי את הנוסח.
    ההזמנות יגיעו ישירות אלייך הביתה תוך 3-4 ימי עסקים.

• כפרות עלייך
  • אין עלייך
  • נשמה, אולי אני יעצב לך הזמנה???
    אני יודעת שהתלוננתי בעצמי שאין לי טיפת זמן לנשום, אבל בשבילי עיצוב דברים כאלה זה תרפיה, סוג של ריפוי בעיסוק..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • .
  • תשכיבי את אור לישון איתך
  • לחדרים יש בד"כ מפתחות מאסטר, כמו אלו שיש בשרותים/אמבטיה (אם יש){
    אם זה בגלל מכה חזקה אולי כדאי לקרוא לשכן לעזרה בלילה סוער כזה זה לא ממש בטיחותי להישאר נעול בחדר....
    מבינה את התיסכול שלך....
    בהצלחה

• איזו דלת זו? אם הלשונית של המפתח או של הידית נתקעה
    מה שאני הייתי עושה במקרה כזה זה לקחת מברג ולהתחיל להבריג החוצה את כל הברגים מסביב לידית ולפתח המנעול
    ולנסות להזיז דברים...
    בהצלחה

• פייס: ortal_hori

• כמה שאני לא מקנא בך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • צלם - ינאי רובחה
    ותמסרי לו ד״ש מליהוא
    הזמנות אלה מהפורום. היא מדהימה

• אחלה שיטה אולי אני אנסה לנעול גם את בעלי
  • היי שרוני
  • מצטרפת להמלצה על הצלם - ינאי רובחה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה