היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ממש צריכה עזרה מבנות שעברו ivf יש פה בנות שחוו דימום אחרי החזרה ? (לא אחרי שאיבה שזה נפוץ) התחיל לי דימום לא מיד אחרי ההחזרה אלא אחרי יומיים מההחזרה וזה לא (!) דימום השתרשות אלא כמו התחלה של מחזור אבל בקטנה החליפו לי תמיכה מנרות 3 פעמים ביום לזריקות גסטון יש מישהי שחוותה את זה? גם אחרי החלפת התמיכה יש עדיין טיפות מידי פעם אני ממש בלחץ למה זה קורה? תודה לכל העונות
5 תגובות
עמוד 1
אף פעם לא היה לי דימום אחרי החזרה . אבל אני ממליצה לך לדבר עם הרופא שלך .. בהצלחה
סורי שאני לא יכולה לעזור לך כי אף פעם לא חוויתי/שמעתי על דימום יומיים אחרי החזרה מאחלת לך שתתבשרי בבטא מהממת בהצלחה!!!!!
סורי שאני לא יכולה לעזור לך כי אף פעם לא חוויתי/שמעתי על דימום יומיים אחרי החזרה מאחלת לך שתתבשרי בבטא מהממת בהצלחה!!!!!
הכל אפשרי בIVF אני עברתי כמה דימומים גם לפני שגיליתי היריון וגם בהיריון עצמו .וברוך השם הילד בן שנה ו5.
אחרי החזרה המקום רגיש .וועקב החדרת הנרות לפעמים נגרם דימום והדימום הוא חיצוני ולא פנימי ויכול להיות שעכשיו זה השאריות של הדימום.
שיהי לך המון בהצלחה
תראי כעקרון יומיים שלוש מההחזרה אמורה להיות השתרשות העובר ברחם..עם את אומרת שהדימום ממש כמו מחזור כלומר אדום ולא חום אז עדיף שתתיעצי עם היחידה בה את מטופלת, לא רוצה להלחיץ אותך או משהו אבל קרו מקרים שהיה דימום בגלל צ'יסטה.. אני בהריון עם הבת שלי דיממתי (חום בניגוב ובהחדרת הנרות על המוליך) עד שבוע 11 כשבשבוע 9 היה השיא ממש דיממתי כמו ביום השני למחזור ורצנו עם בעלי לבית חולים ושם בדקו ולא ראו מה הסיבה לדימום לקראת שבוע 12 הכול נעלם כלא היה..בהצלחה