היי לכולן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נעלמתי ושבתי חזרה. ממש התגעגעתי! חליתי בשפעת ומיום חמישי הייתי פשוט במיטה בלי כוח לדבר או להגיב או שום דבר כזה.. תחושה מגעילה, נוראית. הכי גרוע היה השיעול פחדתי שעוד רגע אני משתעלת את התינוקת שלי החוצה ממני. בדיוק קראתי שבסביבות השבוע הזה הם מתחילים לשמוע קצת מהעולם שבחוץ וכל מה שחשבתי זה על המסכנה שצריכה לשמוע את השיעולים הנוראיים שלי ושל אבא שלה, גם הוא חולה. עכשיו מרגישה הרבה יותר טוב, עדיין משתעלת נורא ושבוע הבא כבר אחזור לעבודה, בינתיים עוברת פה על ההודעות שלכן וקוראת הרבה בשורות מהתקופה האחרונה... שמחה בבשורות השמחות והמרגשות ועצובה בשביל אלה שקצת יותר קשה להן- מקווה שזוהי תקופה זמנית וזה ישתנה ויעשה קל יותר בהמשך. זהו בינתיים
6 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה השבה
  • רפואה שלמה והחלמה מהירה

• ברוכה השבה!
    תרגישי טוב במהרה

• ברוכה השבה רפואה שלימה
  • ברוכה השבה תרגישו טוב הרבה בריאות
  • תרגישי טוב יפיופה
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה