היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הוא כל הזמן אומר לי ״אני יודע על המשחק הזה. משקיעים, משקיעם בסוף מתאכזבים״
זה קרה לו בכיתה ד
9 תגובות
עמוד 1
חחחחחח.. בדיוק חשבתי על המשלוח מנות שאולי נצטרך לקחת לגן.. אמרתי שאני אציע לגננת שכולם יביאו אותו הדבר כי גם אני תמיד הייתי משקיעה ובסוף מקבלת איזה צלחת חד פעמית עם כמה ממתקים..
חחחחחח
טראומה מכיתה ד'?
ממי אני אומרתת כל הזמן הכוונה היא הקובעת תשקיעי הון בחבילה של עלית וזה לא יהיה שווה כלום אם לא השקעת לב איכפתיות ואהבה אני נהנית מלבנות את החבילה ולחשוב מה לשים ויש לי תחושה שגם את כזאת לגבי החבילה שמקבלים- מנסיון הילדה מתלהבת רק מזה שההגיעה לה חבילה בדואר ויש לה זכות לפתוח אותה ופתאום בפנים הפתעה קטנה וממתק - עולם ומלואו העיניים הגדולות זה שלנו
מה שלולי שבלולי וכולן אמרו
היי היי! הלווווו עם כל הכבוד לבעלך תגידי לו שאני מבטיחה לפנק הכי טוב שאני יכולה לא לדאוג! הכל בהכנות!!!
וחמתך ממש מייצרת שמחות, נכון??
אני חושבת שההנאה היא לא רק מקבלת החבילה אני אישית מאוד נהנת מעצם המשחק ומהכנת החבילה ונורא מתרגשת לשלוח אותה ולראות את התגובות איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
תסלחי לי אבל כל אחת משקיעה לפי מצבה הכלכלי ולפי מה שמתאפשר לה אני יכולה להגיד לך על עצמי שרק מקבלת החבילה אני מתלהבת וגם עם אהיה שם רק סוכריה על מקל אני אשמח וגם עם אני ישקיע הרבה כסף והרבה מחשבה אני לא אתאכזב - כי אני יבין שהצד השני זה מה שהתאפשר לו
אני עם יסמין עצם הכוונה זה מה שחשוב וכל אחת עפ"י כיסה [/center]