היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אהההההההה אחרי לילה לבן בגלל שאליה מאתמול מצונן עם שיעול .. כל הבוקר היה סבבה ישן שנת בוקר ואחרי זה בכה והשיעול הפריע לו ועד עכשיו לא ישן אנחנו אחרי מקלחת וסוף סוף נרדם. אני יודעת שהלילה הולך להיות קשה מסכנוני שלי תרגיש טוב אמן!!
17 תגובות
עמוד 1
הכוונה זה עליי ולא אליי התבלבלתי העייפות
תשימי בחדר מכשיר של אדים קרים זה טוב לצינון..
שירגיש טוב...
עושים אינהלציות עם מי מלח כי אני שומעת בנשימה לא חלק. ואין חום טפו טפו
ותודה שנינוש
שירגיש טוב, רפואה שלמה והחלמה מהירה
תוד ה רבה
אוף מסכן שירגיש טוב [/center]
מקווה שיהיה לילה קל
גם אני מקווה. תודה אורטלי. נשיקות לאופק
שירגיש טוב ושיעבור לילה שקט בעה
לילה שקט ושירגיש טוב הקטני פייס: ortal_hori
החלמה מהירה למתוק
אנחנו בדיוק באותו מצב..... הלילה ישנו עד 2 בלילה ועד 5 היינו ערים עם הקטנצ'יק.......
רפואה שלימה!!!!!!!
תודה לכולן. הלילה היה סיוט וזאתהסיבה כניראה שעדין ישן. ברגיל אליה קם בן 6-7. רק שירגיש טוב יותר
מסכן אליוש הקטן, שירגיש טוב מאמי איך עבר הלילה ? איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
קם מלא מסכנוני. אני מוכנה שזה יעבור אליי רק שהוא לא יסבול