חגיגה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הודיה איתי בבית כבר שלושה ימים..
    בעצם יומיים וחצי. היום היא הלכה לגן והתקשרו ב 11 להגיד לי שהיא שפוכה על הספה עם עיניים אדומות..
    כל היומיים האלה שהיא לא הלכה לגן היו סרטים מצד שילה.
    כל בוקר נפתח ב- "אני לא הולך לגן! את תראי שאני לא אלך לגן היום!" בטענות שהודיה התגרתה בו שהיא נשארת בבית (כשרק שאלה אותי שאלה על משהו אחר בכלל...)
    בעשרים דקות של ויכוחים ליד האוטו, אם הוא יצא לבד או בכוח..
    ודיבורים בלי סוף,שיחות נפש ונאומי חוצבי להבות על כמה שהוא צריך להסתכל על עצמו וכמה שטוב לו בחיים והוא חייב להפסיק להתלונן על זה שהוא לא כמו אחרים!
    (המשפט השגור בפיו הוא "זה לא פייר...")
    והדבר הראשון שהוא שאל כשהוצאתי אותו מהגן היום זה- הודיה היתה בגן היום?!?
    והערב- הודיה כבר היתה מלאת מרץ, אבל קמה עכשיו שהיא לא מרגישה טוב,בוכה מכל פיפס..
    וגם אמונה היתה נראית לא משהו.. ולפי השיעולים שיש לה- גם לא נראה לי שהיא הולכת לגן המחר..
    אבל מה- אין לרופאה שלנו תורים פנויים!!!
    השבוע הזה הביא איתו מלא מחלות למלא בתים..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
4 תגובות
עמוד 1
  • קבלי המון המון
  • קשה שהם חולים :(
    קבלי
  • אוףףףף
    לא פשוט
    שכולם יהיו בריאים
  • אוי המחלות האלו נמאסו כבר!!!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה