שיעוללללל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תעזרו לי,
    השיעול מפריע לי לישון בלילה, יש לי תחושת חספוס בגרון
    מה אפשר לעשות/לקחת?
3 תגובות
עמוד 1
  • דבש וחלב....

נראה לי יש סירופים נגד שיעול שרושמים בהריון... תבדקי אצל רופא
  • היי, אני גם עם שיעול נורא כבר כמה ימים, כזה שגורם לבכות מתסכול ומכאב... היום הלכתי לרופאה ואמרתי לה שאני לא יכולה יותר ושתרשום לי משהו. נתנה לי קודאין. עשיתי כמובן שיחה למרכז הטרטולוגי לוודא שאין בעיה ואישרו לי שהכל בסדר. חייבת להגיד שניסיתי את כל תרופות הסבתא האפשריות והגעתי למצב שאני לא מצליחה לנשום בגלל התקפי שיעול שנמשכו שעות! במקרה שלך הייתי ממליצה לך בינתיים לחתוך בצל לטבעות לערבב עם 2 כפות דבש וכעבור שעה-שעתיים לשתות את המיץ שנוצר ( זה נשמע לא טוב, אבל זה בד״כ עוזר) תרגישי טוב!
  • מאמי, כפית או שתיים של שמן זית
    משמנים את החיספוס ומקלים על הגירוי לשעה שעתיים טובות
    תרגישי טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה