אולי אתן תדעו לייעץ לי מה לעשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילד הזה לא מסוגל להיות ד-ק-ה אחת לבד!

הוא חייב שישחקו איתו וישעשעו אותו!

הצעצועים שלו משעממים אותו ממש מהר, אין צעצוע אחד שהוא מתעסק איתו יותר מדקה-שתיים... הוא מבין את הפרנציפ וזורק אותו.

הוא מחבב קצת ספרי ילדים, אבל גם- קצת מדפדף ואז ממצה את העניין

7 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שהוא כמו כל ילד טיפוסי- משעמם לשחק לבד ובגלל זה מאבד עיניין מהר
    אין ספק שיש ילדים שיודעים לשחק לבד יותר שעות ולחלק פחות
    בגלל זה בגן לא משעמם להם אףף פעם!!
  • בוקר טוב
    אני אגיד לך בגיל הזה מתחיל להיות קצת חרדת נטישה והוא כל הזמן צריך לוודא שיש מישהו איתו
    לכן לדעתי מה שתעשי שימי אותו על השטיח עם משחקים תתעסקי במה שיש לך ופשוט דברי איתו כל הזמן כדי שירגיש שלא הלכת
    כמובן שילדים חכמים מאוד ואם הוא מבין שברגע שהוא בוכה אז כולם באים אליו אז הוא מנצל הזדמנויות

• איתן אצלי גם לרוב ככה, לפעמים הוא מסוגל לשחק קצת יותר
    אבל לרוב מעדיף חברה
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• אומנם לא מניסיון שלי כי נימי עדיין קטן.. אבל את האחים שלי ( אני גדולה מהם ב 13 שנה אז אני זוכרת..). פשוט שמנו בלול גדול/שטיח במרכז הבית עם המשחקים וכך אמא שלי יכלה להתעסק בדברים שלה לידם.

• ליאורה- אני כל הזמן מדברת איתו אם אני קמה, גם שומרת על קשר עין.. לצערי מבחינתו ״ אמא לא על המזרון איתי, לא שווה״

• לידרוש, הוא כל הזמן על שטיח בפינה ממש כיפית שהכנו לו מוקף בצעצועים שאני כל הזמן מחליפה לו כדי שלא ישעמם..

• ב"ה

לעשות עוד ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה