היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה למי שמשתמשת / מכירה גונל F הפרופסור רשם לי כמה דברים על המרשם כמו כמה זמן אנחנו נשואים והתהליך שאנחנו עוברים כששאלתי אותו למה כל זה הוא אמר שיש וועדה מיוחדת שצריכה לאשר את הזריקה...
בעלי הלך היום לרופא והוא כן כתב לו את המרשם במקום , בלי ועדה, ובעלי קנה אותה אבל הזריקה עלתה מעל 200 ש"ח
השאלה שלי היא מה בעצם משמעות האישור של הוועדה? האם בגובה המחיר? או בעצם האישור בזריקה שנחשבת חזקה יחסית? ואם כן - מה זאת הודעה הזאת ולמי אני צריכה לפנות?? (להבא כמובן, ובתקווה שלא אצטרך זריקה נוספת...)
אשמח לקצת מידע... תודההההה
וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.
תותי
5 תגובות
עמוד 1
אני לא שמעתי על דבר כזה... של אישור ועדה על זריקה זה היה קיים פעם ממה שידוע לי.. בכל אופן בכללית זה לא קיים... אבל 200 ש"ח נשמע לי כמו מחיר אחרי הנחה תסתכלי בקבלה אם רשום שנעשתה לך הנחה.. אם לא תתקשרי לקופ"ח אליה את שייכת לבדוק בהצלחה!!
היי מותק, אני משתמשת בפיורגון שזה אותו דבר רק מחברה אחרת, אין שום צורך בוועדה לקבל את הזריקה, אני במכבי אגב, את השאלות האלה שאלו אותנו בתחילת הטיפולים ושוב כששקלו להעביר אותנו להפריה, המחיר אכן נשמע מסובסד- לי זה עולה בערך 150 בחודש ואני מזריקה 50מג... בכל מקרה מקווה שזו הפעם האחרונה שתקני את הזריקות (-:
הייי מאמי
אני באמת לא יודעת מאיפה הרופא שלך הביא את זה?! מה קשור וועדה?!??
תודה רבה בנות...
וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.