לגבי איקוקלמין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכל המנסות להכנס להריון, חשוב לי לספר לכן מקרה אישי,
    מהרגע שסיפרתי לגניקולוג שלי כי אני ובעלי מעוניינים להכנס להריון, ישר הפסיק לי את אמצעי המניעה (טבעת נובה רינג) וישר החל בטיפול איקוקלמין.
    מבלי לתת לי הזדמנות בכלל להכנס להריון באופן טבעי, לאחר כשני נסיונות כושלים שלח אותי לרופא פוריות.
    חשוב לציין, כי המחזור שלי אינו סדיר והוא יכול להגיע גם כל 3-4 חודשים.
    לכן לאחר כל מעקב זקיקים שלא צלח קיבלתי כדורים שגורמים למחזור והחלתי בטיפול איקוקלמין נוסף. לטענת רופא הפוריות אם לא בייצתי עד היום ה16 למחזור אני כבר לא אבייץ....
    לאחר יותר משנה של אי הצלחה בדרך זו והתייאשות מהמצב ומעצמי בעיקר על שאינני מצליחה להכנס להריון, אבי נפטר ובאותו מקום של כאב הפקסתי את טיפולי הפוריות, הפסקתי בעצם הכל.
    חודשיים לאחר שאבי נפטר, היה לי דימום שנמשך מעל לחודש! שלושה חודשים לאחר מכן נכנסתי להריון!! ברוך השם
    ללא איקוקלמין, ללא כדורי הורמונים שמטרתם לגרום למחזור. והרבה מאוד זמן מאז הווסת האחרונה. הביוץ שלי הגיעבאופן טבעי לחלוטין שלושה חודשים לאחר הווסת!
    אני מאחלת ומייחלת עבור כל אחת מכן הצלחה רבה בדרככם להכנס להריון, ורק קחו לתשומת לבכם שדווקא הדרך של הרופא אינה תמיד נכונה ואינה תמיד עוזרת וכל אחת ואחת מכן הינה ייחודית ומיוחדת בפני עצמה, אל תתייאשו אם דרך אחת לא צולחת. בהצלחה!
1 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי!!!! מאוד מעודד!! לגבי הביוץ זה ממש לא נכון, כי אני בייצתי עם איקקלומין ביום 30 בוודאות תחת מעקב אז זה לא נכון שאם עברו 16 יום לא מבייצים, זה ממש ממש אינדיבידואלי ואין חוקים לזה. באמת רופא לא מקצועי!

צר לי על אביך ומאחלת לך שתמצאי נחמה בבייבי החדש ב״ה:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה