תודה רבה על תשובה מפורטת ועוזרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בסדר שרינת פתחה

מקווה שתהנו מהחבילה שאשלח לכם

מה שלומך חוץ מזה?
    מקווה שהכבישים לא יוצפו לחלוטין כפי שהיה בפעם הקודמת ותוכלו לצאת ולהיכנס לביתכם
4 תגובות
עמוד 1
  • קפיץ קפוץ
  • ערב טוב!
    אם קראת את התשובה שלי לסקר, אז כנראה קראת גם שאני לא צריכה את כל הדברים שרשומים שם.
    אני אשמח לחבילה קטנה. העיקר הכוונה
  • ברור לי שאת לא צריכה, אבל אני כאן כדי לשמח את הענקים הקטנים שלי בעיקר ולא רק אותך

לגבי רמז קל...אמממ... אמממ... אמממ... לא יכולה להתחייב על כך...
    כשאני מתכננת את הרמז בראשי, עולה לי בינתיים דבר אחד שהשיק ביני לבינך בעבר לפני כמה שנים... אולם זה באמת נראה לי קשה מדי...יותר מדי
    אז נמשיך לנסות למצוא רעיון...

אני יכולה להשתמש ברמז שהשתמשתי באחד המשחקים הקודמים, אבל אז אני מסתכנת בכך שתעשי חיפוש אחורנית כי זה רמז ממש לא קל...

אז בינתיים אמשיך לחשוב מה לעולל לך

וגם אני מקווה שבעלך יספיק להגיע הביתה
  • אני לא ראיתי סקר... זה דווקא יעזור לי מאוד אם הענקית שלי ענתה עליו במקרה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה