היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בכל פעם שתהל ערה היא בד"כ לא נינוחה בוכה, מקטרת, לא מוכנה בכלל לשכב לבד כמה דקות תמימות עליי היא מתפנקת, מחייכת, מגרגרת - מבסוטית רק מניחה בעריסה... וסירנות
6 תגובות
עמוד 1
גם ליעדי היה ככה.. נראה לי שתהלולי הולכת להיות ילדה עם אופי-אופי (במובן החיובי כמובן) אבל יכול להיות שזה פשוט כי היא מתגעגעת לרחם..לתחושה המוגנת הזו לפעמים בחודשים הראשונים הם ממש זקוקים לזה
לדעתי זה תלוי באופי, יש תינוקות נינוחים יותר, שיכולים לשכב בכיף ולבהות בתמונות בלי להתייחס לסביבה הקרובה ויש כאלה שצריכים יותר ידיים וקרבה לאמאבא בתקופה הראשונה... גם אריאנה היתה כזאת ובהתאם לתחזית של טלי, אכן יש לה אופי-אופי, וואחד אופי
גם הבן שלי ככה (בן חודש וחצי) והוא ילד שלישי שאמור לגדל את עצמו רק כשהאחים שלו מגיעים ויושבים לידו הוא מצליח לשבת כמה דקות איתם ולהסתכל עליהם רבים ומשתוללים. אחרי כמה דקות שוב בידיים...
כל מה שאני זוכרת מנווה עד גיל שלושה חודשים זה שהוא היה צורח וכל הזמן היה על הידיים! והוא ילד שלישי וממש לא גידל את עצמו! עשה הרבה בעיות. רותי
עמיתי בדיוק ככה לפעמים עד היום ולא מספיק היה לי בידיים היא דרשה שנעמוד אפילו לשבת אי אפשר היה לכן קוראים לה- חפי.....