הילדה שלי מדהימה אותי כל פעם מחדש!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אור בתי הבכורה. היא מבטאת את התחושות שלה כל כך נוגע ללב....לפעמים אני פשוט לא יודעת איפה לקבור את עצמי. היום במקלחת ראיתי שהיא קצת עצובה ומדברת לעצמה שמעתי. עמדתי מאחורי הדלת ואני שומעת אותה אף אחד לא עושה משהו בשביל פייס: ortal_hori
17 תגובות
עמוד 1
היא מדהימה! טוב שהיא מבטאת כל כך יפה מה שהיא מרגישה וטוב שאת אמא רגישה ששמה לב לפרטים
מתוקה! סף רגישות גבוה מאוד יש לה..
איזה נשמה טובה,גם אני חושבת שאתן צריכות קצת זמן לבד
מדהימה!! וכן, זמן איכות עם אמא נראה לי רעיון מעולה
איפה אני ואיפה זמן איכות לבד..... פייס: ortal_hori
איזו מאמי!!!!!! קרעת לי את הלב מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
]
באמת מדהימה! אני חושבת שגם בתוך הקלחת של שלושה והבית וכו' את יכולה ליצור איתה זמן איכות. בזמן איכות העיניין הוא-לדעתי-האיכות....העיניין הוא לתת להם את התחושה שאני חושבת עילהם גם שהם לא לידי- סתם,לפעמים אני מדגישה בפני אחת הבנות-היום כשבישלתי x חשבתי עלייך,זכרתי שאת לא אוהבת ברוטב ככה וככה אז הכנסתי משהו אחר....או הייתי במכולת וקניתי דווקא את הפסטה הזו כי זכרתי שאת אוהבת...כל מיני קטנות כאלה,והן ישר מחייכות. וגם,הייתי מקלחת את שתיהו יחד עד לא מזמן,התחלתי לקלח בעצמי כל אחת בנפרד,אפילו הכמה דקות האלה,רק אני וניא לבד עושות פלאים! וחוץ מזה......יש גם ימים כאלה,לכולם!גם לילדים שלנו,בדיוק כמו לנו. אני מרגישהלפעמים הציפייה שהם יהיו ככככל הזמן שמחים רגועים ומרוצים היא כ"כ מכבידה עליהם ועלינו......
ממש מסכימה איתך, שושה. וזה באמת נכון פייס: ortal_hori
באמת זה גיל שרמת ההתבטאות גבוהה יותר מתוקה !!!!! שתרגיש טוב
איזו חמודה האחיינית שלי:-)
באמת מדהימה נראה לי זה קטע של בנות. גם אני הייתי ככה ואחותי ואחייניות של בעלי... אין מה לעשות, אנחנו הבנות יותר רגישות!