לא יכולה יותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מותשת!!! עוד תורנות! אווווף
    האיש שלי עושה 10 תורנויות החודש זו האחרונה ( עד יום א שזה חודש חדש....). אני לא מסוגלת יותר... הוא יוצא בשש מהבית וחוזר למחרת סביב 12 ...
    וביום שהוא פה גם הוא עייף... בכל זאת ער כל הלילה במיון או בניתוח...

אני לא מצליחה להשלים שעות שינה.. ובטח שאני לא מגיעה לבית בקושי מכונות עשיתי השבוע

13 תגובות
עמוד 1
  • תשכיבי על הבטן
    תראי איך הוא ישן טוב
    ואת מניקה? תני בקבוק שיגדיל לך מרווחים בליחה
    תעזבי מכונות
    ברצינות
    כשהוא ישן תשני גם

• אני ממש בעייתית... אני לא מסוגלת לישון אמצע היום.. לדוגמה היום ישנתי כמעט שעה שהוא ישן בצהריים ודפקתי את הלילה.. הוא ישן ואני מנסה להרדם ללא הצלחה....

אני מניקה אז אני לא רואה צורך לתת בקבוק גם לא שאוב זה סתם טרחה יותר גדולה בלילה..
    הוא מת על הבטן... אבל שאני לבד איתו בלילה אני מעט חוששת

אני מקווה שעוד קצת הוא ירגע ובאמת יצליח להגדיל לילה ל 5/6 שעות

• גולי סורי מותק אבל לדעתי בקבוק ממש לא יפתור כאן את בעיית החוסר שינה כי בכל זאת היא צריכה לקום ולתת לו ועוד להכין את זה - וגם תמ"ל יכול לעשות עוד יותר גזים..לגבי ניקיון באמת עזבי חבל על האנרגיות שלך ...לגבי בעל רופא -כן ...נושא לא קל -זה מטורף מה שקורה עם הרופאים והתורנויות -אני מבינה שהוא מתמחה כמובן -ובטח נשאר ו עוד כמה שנים אם הוא הלך לכיון של כירורגיה ...יש לו יום חופשי? אם כן אז עם כל הקושי שלו עם התורנויות אז ביום חופשי לפחות תנסי קצת לנוח ולצבור כוחות גם את זקוקה לזה את עובדת לא פחות קשה ממנו עכשיו-את עושה תורנות כל לילה עכשיו :) ואני תמיד מסתכלת על המתמחים והמתמחות החמודים שיש לנו בביהח ואני אומרת לעצמי איך הם עושים את זה?! וברור שבאיזשהו שלב ב4 בבוקר הם כבר מצהירים שהם לא מוכנים אפילו לטפל באוגרים מעכשיו במיוחד במיון ,אבל הם פשוט חוזרים למחלקה עם חיוך -וגם אם זה יום זעוף במיוחד הם עדיין ממשיכים לתת מעצמם ולהקריב את משפחתם בשביל גרושים ומטופלים לרוב חסרי כל הערכה כלפיהם
  • כן הוא מתמחה בכירורגיה.. אני נאחזת בזה שהוא במאי עושה מבחן שלב א׳( אמצע התמחות) ואז חוזר לצבא לתפקיד שנה וחצי בערך ואז כל יום בבית!!!!!! יווווו איך אני מחכה לזה עוד קצת.......

ואחרי זה נימי יהיה גדול אז התורניות לא ישנו הרבה..

פשוט בושה היחס אליהם.... לאנשים לא ברור שהטיפול בישראל הוא אחד הטובים ( אני מדברת על השרות הציבורי..). ביחס לאירופה ולארה״ב... אהבל אנחנו הישראלים חושבים שמגיע לנו הכל ומיד... יום שישי אחד הבאתי לו שקית עם אוכל לו ולתורנים שהיו איתו בערך ב 11 בלילה אחרי שהוא לא יצא אפילו לאכול כי היה להם כמה מקרי חירום במיון... אחד החולים התחיל לצעוק.. איך יכול להיות שהרופא הולך לאכול ( רק הבאתי הוא לא התכוון אפילו לאכול כי היה עמוס) בזמן שהוא ממתין לתוצאות בדיקת הדם שלו!!
    או יש את החולים הגאונים.... שבאים עם כאבי בטן ב 3 בבוקר אחרי שכואב להם כבר כמה חודשים... הקיצור פתחת פה קופסת שרצים זה לשרשור אחר

• חחחח. לידר תאמיני אני מכירה את כל השרצים...יש לי כמה חברים מתמחים והתמחות וזה פשוט מצחיק או שאולי אפילו עצוב...
  • אהובה שלי, שולחת לך אלפי חיבוקים

• זה מאוד קשה אני ממש מבינה אותך

תזכרי שעוד מעט זה ישתנה.. אצלי הייתה קמה לאכול כל הלילה ולא הייתי ישנה בכלל.

כאב לי הגוף מרוב חוסר שינה.. אבל כשזה עובר והם מתחילים לישון את שוכחת מהכל.. ואומרת איזה כייף זה היה...

• מבינה לליבך גם בעלי היה עובד לילות ועוד מעט יחזור לזה שוב קבלי
  • מצטערת,אבל אני מסכימה עם גולי
    פייס: ortal_hori

• לידר
  • מתוקונת הוא בן חודשיים בכלל ולא חצי שנה -עוד מעט זה עובר -בקבוק לא תמיד פותר הכל ויש ילדים שזה ההפך הורס גם ...
  • אני לא מתכוונת לתת תוספות כל עוד אני מניקה גם לא חלב אם.. בכל מקרה אני משתמשת אם צריך בקבוק בפיטמה קלמה של מדלה כך שהוא צריך לינוק ע״מ שיצא חלב אז אם הוא שבע זה לא משנה ציצי או בקבוק....

בדיוק קראתי את הלוחשת לתינוקות.. אני אוהבת את הגישה בכלליות של סדר יום אבל לא מסכימה בכלל עם כל לדחוף האכלת אשכול והאכלת חלום... אני מניקה י הדרישה שלו

Anyway עבר לילה חביב אפילו הצלחתי לישון קצת( 555 שום בצל חחח)

• כל אחת ומה שמתאים לה. בסרגל רשום עשרה חודשים....אז לא אני אשמה בזה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה