שיעול מדאיג... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נועם ממש אבל ממש משתעל.... שיעול של אדם מבוגר וזה ממש מדאיג אותי

מאיפה זה בא לו? לפני שבועיים היה לו שיעול + ליחה לקחנו לרופא שאמר שאין מה לעשות!!!

מה זה אין? עשינו עיסויים מכשיר אדים טפחתי לו על הצדדים להוצאת הליחה והיום זה שוב חזר ואני מפחדת שזה משהו חמור

8 תגובות
עמוד 1
  • לקחת שוב לרופא לוודא שלא חלילה התפתח משהו ואולי צריך אינלציה
    תמשיכו מכשיר אדים קרים שיקל על הנשימה לא לחמם מידי ולהשאיר חריץ בחלון
    שירגיש טוב

• כל פעם הולכים ואותה תשובה אין מה לעשות

מה זה אין מה לעשות. הוא נרגע ונרדם טפו טפו אבל בהחלט מדאיג

• אני מבינה אותך מאז הילדה שלי שונאת רופאים ויראלי זה הטרנד החדש בילדים וזה מרתיח...
    אבל עדיף לשמוע את זה ולהתעקש על בדיקת ריאות חוזרת ולוודא שהכל רק ויראלי לשאול מה לעשות להקלה אינלציה אני יודעת עוזר הגבה של הראש כמו בנזלת תשגיחי לילה שקט ורק בריאות
  • תודה!!!! לילה מקסים דובונית שלי

• אין על מה
  • אם השיעול מתגבר א ז כן ללכת לבדוק שוב כי אולי זה מצריך טיפול אחר.
    אגב -האם את יודעת לזהות שיעול נבחני - סטרידור? אולי זה זה ואת פשוט עדיין לא יודעת מה זה ...
    ויש לזה באמת טיפול אחר

בכל אופן
    תקבעי תור תראי שהכל נקי - לפחות זה מרגיע שהכל נקי .

• תרגישו טוב

• זו תקופה כזו מסריחה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה