הרגע הזה שבו מזמינים אמבולנס לילדה שלך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התינוקת שלי בת חודש בזמן הנקה נחנקה ובדרך כלל יוצאת מזה לאחר כמה שניות אך הפעם היא לא יצאה מזה כל כך מהר... בעלי הזמין אמבולנס בלי לחשוב פעמיים והיא עדיין לא מתאוששת... 8 דקות עוברות כמו נצח! עכשיו הכל בסדר תודה לאל! אני יושבת לידה ולא מפסיקה להסתכל עליה... לא מאחלת לאף אמא בחיים חוויה כזאת!!!
    אם יש למישהי עצה מה לעשות כדי שהתינוקת לא תיחנק בזמן הנקה אשמח לעזרה...
18 תגובות
עמוד 1
  • ווואו איזה פחד ה' ישמור!
    אני שמחה שהכל בסדר עכשיו!
    חיבוק ורפוא"ש

• אוי מסכנה איזה סיוט!!!!!זה קרה לאחיין שלי באותו גיל!! אבל מבקבוק..
    העצה היחידה לדעתי זה לווסת אייכשהו את זרימת החלב.. אולי פיטמת סיליקון או משהו כזה אני לא בטוחה נראה לי שכדאי ומומלץ להתייעץ עם רופא..רק בריאות!!
  • אין לי מןשג לגבי הוויסות.
    הכי חשוב שהכל בסדר והרבה בריאות .

• וואו... העיקר שהכל בסדר

• ואוו מאד מלחיץ.. כל הכבוד לבעלך על המחשבה הזריזה
    ברוך השם שנגמר בשלום, שיהיו רק בשורות טובות

• פחדדדדדדד! אמאאאאא! מזל שהכל טוב בסוף! זה כל כך מלחיץ!!! גם בת שלי היתה נחנקת המון בזמן הנקה בהתחלה. יועצת הנקה המליצה לי לשאוב חלב קצת לפני כל ארוחה כדי שזרימה לא תיהיה חזקה מדי. במיוחד על הבוקר
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • העיקר שעכשיו הכל בסדר!

• ממש מפחיד!!!!

כשדבר כזה קורה, (ואני ממש מקווה שלא יקרה שוב), את צריכה להפוך את הבת שלך כך שתהיה עם פנים כלפי הרצפה, עם הרגליים טיפה יותר גבוהות מהראש (כך שתהיה טיפה באלכסון, אבל ממש טיפה, לא יותר מידי), כשהרגליים קרובות יותר לגוף שלך מאשר הפנים, ולטפוח לה על הגב (לא יותר מידי חלש, בכ"ז זה אמור לגרום לה לנשום).
    כמובן תשימי לב שהיא לא מכחילה חס וחלילה.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• פייס: ortal_hori

• תקשיבי. אני לא אספרר לך סיפורים. אני לא אוהבת ליהיות מהמלחיצות. הבת שלי גם היתה נחנקת והיינו ממש נלחצים דופקים קצת על הגב וזה היה עובר. אבל אני מכירה כם סיפוראחר.
    אם הגעתם למצב של אמבולנס ושמונה דקות וזה לא עובר תבקשי שיבדקו את המעברים בין הקנה לוושת . תבקשי שיבדקו אותם טוב טוב.
    שיראו שהם שלמים ואין ביניהם חור.
    אל תוותרי על זה. זה לא בדיקה רצינית וזה חשוב .
  • שמחה שהכל בסדר

• תודה רבה לכולן אנסה את כל מה שיעצתן! התינוקת שלי חזרה לחייך :)
    בשורות טובות!!! ]
  • מפחידדדדדדדדדדד ביותר, שמחה לשמוע שהכל בסדר

שבת שלום
  • ברוך ה'........

שבת שלום ובשורות טובות
  • שה ישמור!!!!! למה זה קורה???????

• אוי אלוהים ישמור
    שמחה לשמוע שהכל בסדר
    קרה לי כמה פעמים אבל היה בסדר והוא התאושש
    מקווה שיהיה טוב
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• עשית לי צמרמורת רק בכותרת ממש מפחיד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה