מה דעתכם על דולה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לקחת לא לקחת?
    ואיך בוחרים מישהי לדבר אינטימי כל כך?

8 תגובות
עמוד 1
  • לי הייתה
    הייתה מדהימה
    הפכה את הלידה לחוויה טובה
    האמת שברגעי הצירים והלידה ממש לא עניין אותי מי רואה ומה חחח
    בכל מקרה היא שאלה תמיד אם לגעת / להכנס לחדר וכו
    לי ברור שהיא איתי בכל לידה
    ואם את רוצה אשמח להמליץ עליה
    היא פשוט מדהימה אמיתית

• אם יש כסף מיותר,סבבה. אני הסתדרתי 3 לידות בלי אף דולה
    פייס: ortal_hori

• הכל עניין של נסיבות,גיל,תקציב וסדרי-עדיפויות.

אני מעל גיל 35,לא רציתי קיסרי.
    בפעמיים אילולי הייתי לבד,היו שולחים אותי בכל-פעם בגלל סיבה-אחרת לקיסרי ואצלי המיילדת-הפרטית הצילה בכל-פעם (היא מיילדת מתוך צוות ביה"ח והיא קראה בכל-פעם לרופא-בכיר מיידי שיציל אותי או שהשהתה רופאים שלא-ייגעו בי,אם הם דחפו לקיסרי).

מבחינת-תקציב,הכל שטויות. הכל מסתכם בסדרי-עדיפויות.
    לא-קונים כלום-חדש לאורך-שנים כבר מההיריון (ביגוד,צעצועים,תחפושות וכו'..(כשהם תינוקות) ויש את הסכום
    shira

• אני בחרתי שלא לקחת ( לפני שידעתי שאני צריכה קיסרי)...
    הספיק לי לדעת שיש שם מיילדת ואת האיש שלי שיחפור.... ממש לא הייתי מעוניינת במישהי שאני לא מכירה.. הרגשתי שגם ככה זה יותר מידי אנשים
    אבל זה אישי... השאלה איך את ואם יש תקציב פנוי וזה מתאים לך בכיף

בכל מקרה בהצלחה

• קודם כל תודה על התגובות,
    גולי אני אשמח להמלצה על הדולה שלך, היא עובדת באזור המרכז?
    ואני מסכימה עם מרווה לגבי הנושא של הקצאת התקציב לפי חשיבות, כשבריאות כמובן זה קודם לכל.
    לפני שנים עבדתי בחברת קבוצת נשים שתיארו את הלידות שלהן כחוויה מרתיעה ונוצר בי פחד מאז לגבי הלידה ולכן אם דולה יכולה לעזור ואולי אף למנוע חתך, אני ישר שמה אחת בראש סדר עדיפויות
  • זה באמת מאוד אישי,אני בחרתי מראש במיילדת כמו ביטוח,כדי למנוע מצב שבוא אצטרך קיסרי,ואקום וכו'.
    היה לי טוב להגיע ללידה ולדעת שאקבל את היחס הכי טוב מבחינת שיקולים-רפואיים ולא מטעמי לחץ של זמן ופינוי מיטות.

אני בחרתי לקחת מיילדת מראש,כי:

פחדתי ללדת לבד,כשמיילדת היא אחת על כל 3,4 חדרים במקביל או שלעיתים ישנו עומס במח' ואז יולדים במסדרון.

הגיל שלי גם הכריע,אצלי היה נשמע זוועה לחכות שנה מהלידה עד לילד-הבא וזה מה שעושים בקיסרי.

ההחלמה היא יותר איטית אחרי ניתוח-קיסרי וצריך המון-עזרה וזה גם שיקול אצלי,להגיע הביתה ולהתחיל לתפקד כרגיל.

על קיסרי אצלי החליטו במהלך-הלידה ובזכות המיילדת הצלחתי בלי.

בראשונה,כי היא היתה איטית והאפידורל רק האט יותר את הדופק.

ובשנייה,מהחום בסוף-אוג',היתה האטת-דופק במוניטור בסוף-ההיריון.

בלידה-השנייה,באמת בזכות המיילדת רציתי לחזור הביתה לעשות ספונז'ה מייד אחרי הלידה
    shira

• אין לי כסף עודף אך לאור ההיסטוריה שיש לי בעלי העדיף מיילדת אישית הייתה לי אחת מדהימה ואני ממליצה בחום אם את מעדיפה להכיר מראש אז דולה הבנתי שיש גם טובה בהצלחה קל ותקין

• הדולה שלי קרן רביב יש את הטלפון בגוגל
    והייתה שווה כל שקל
    אתן לא מבינות איך היא עזרה ועודדה
    ותמכה בי
    ונתנה לי כל כך הרבה כוחות
    להתמודד ולהצליח ללדת בשלב הפעיל במהירות
    כנגד כל הציפיות
    אני לא עוברת שום לידה בלעדייה
    התרומה שלה זה בכלל לא נמדד בכסף
    ואגב, אנחנו כל כך מודים לה שנתנו לה יותר מהסכום שהיא ביקשה
    היא הייתה איתי שעות בצירים ובלידה
    ובאה למחרת והתקשרה ודאגה