מספר שאלות- אולי תוכלו לעזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    הריון ראשון ואני באמצע שבוע 30 מתחילים להתרגש לקראת בוא הקטנה שלנו ....
    לצערי טרם סגרנו חבילת לידה אשמח לשמוע המלצות ממי שסגרה כזאת באיזור המרכז (אני מפ"ת) איפה מתי ומה מומלץ.
    האם הרשימה כאן באתר היא בסיס טוב לחבילה כזו? או שישנם דברים נוספים שחסרים?
    בלי קשר לעניין אני מתגרדת מאוד באיזור הבטן אני מניחה שזה כתוצאה מהמתחות העור שמתי כל מיני קרמים אבל אני לא מוצאת משהו שעוזר יש למישהי כאן המלצה על קרם טוב שיכול לסייע?
    תודה מראש,
    קרן
5 תגובות
עמוד 1
  • אני סגרתי חבילה בביבי קלאב בפתח תקווה
    אחרי סקר שוק לא קטן
    שם היתה להם את העגלה שרציתי בזול יחסית וחבילה הלידה הייתה בזול .. אמנם לא ב אלפי שקלים אבל במאות . וזה גם משהו

• אהלן

• אני סגרתי בשילב בעיקר כי רציתי את האינגלזינה( עגלה) אבל הם יצאו גם לא כלכך יקרים למרות הדעה הרווחת עליהם יש להם חבילות מובנות לא רעות בכלל

לגבי הגירוד שמן זרעי ענבים( גם נבט החיטה עובד או כל שמן שמותר בהריון) מיד לאחר המקלחת רצוי עוד בחדר האמבטיה עם כל האדים

• לגבי חבילת לידה ממליצה בבייבי לאב או במוצצים.

תקחי מהחנויות האלה את הרשימה המובנית שלהם

ובעיקרון תסתכלי מה חסר לך ממנה.

הרשימות שלהן די מקיפות.
  • חבילת לידה אין לי להמליץ לך
    לגירוד.. אני השתמשתי בדר פישר וזה הקל מעט..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה