היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מרגישה ממש רע. לחץ בראש, חולשה נוראית והכי גרוע... אני לבד עם שתי הבנות (שהן באמת מקסימות ומשחקות ביחד ומעסיקות אחת את השניה) בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
17 תגובות
עמוד 1
מקווה שזה רק סימפטומים של שבועות ראשונים ושהכל יסתדר ותרגישי טוב לטיפול המשפחה. למה את לבד?
תרגישי טוב!
אני לבד כי בעלי שופט כדורגל והוא יגיע רק לקראת 15.00. וכן גם בהריונות הקודמים הייתי עם לחץ דם גבוה וחלבון בשתן. אצל עדן דילו את זה בשבוע 31+1 ואז הכניסו אותי לשמירה. אצל אגם גילו את זה בשבוע 9 ואז שוב הכניסו אותי לשמירה עד הלידה. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
באהבה, ליאת.
יוו מותק
תרגישי טוב מקווה שיעבור מהר
תרגישי טוב בובה [/center]
מאחלת ומקווה שזה לא יהיה כמו ההריונות הקודמי אבל ממה זה נובע ? זה באמת לחץ דם גבוה מאוד ! תרגישי טוב יקירתי
אוייש מבאס
ב"ה
אוי!!!!!!
בהחלט לא נעים,,
תרגישי טוב , אל תתאמצי יותר מידי .....
תרגישי טוב אהובה!!!
אויש איזה באסה!!! למה הבנות בבית ולא בגן? פייס: ortal_hori
תרגישי טוב. תנסי הרבה לנוח. לשתות הרבה ולאכול פירות וירקות לא ממתקים לשתות רק מים ולנסות לאכול פחות מלח. לא לשתות קפה ותה עם קופאין.
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
באהבה, ליאת.
איך את? איך עבר היום? הלכת כבר לרופא?
תרגישי טוב בובה! הלוואי ובהריון הנוכחי זה משהו חד פעמי
לא עדיין לא הלכתי. אני הולכת עוד שבועיים להררי לשקיפות ואז נראה מה יהיה. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!