דובונית לב טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת לומר לך שקראתי תגובות פה בפורום ושמתי לב שהתגובות שלך הן בין הטובות והמעודדות. את תמיד מפרגנת תמיד מברכת ותמיד מעניקה אנרגיות חיוביות בכתיבה שלך. נראה לי שהכינוי שלך ממש מתאים לאופי שלך, ולפי הכתיבה שלך את משדרת טוב לב ואחווה ותבורכי על כך!!!!!

15 תגובות
עמוד 1
  • מסכימה עם כל מילה

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • מצטרפת

• בהחלט מסכימה!
    את מקסימה!
  • לילך גרמת לי להסמיק אני עושה זאת מכל הלב והלוואי והיה לי זמן ויכולות ליותר
    תודה בנות ריגשתן אותי אני ממש ממש עושה מה שכולכן עושות מכלב הלב אתן באמת מקסימות תודה מכל הלב מעריכה מאוד את מילותיכן תבורכו חזרה
  • השבחים הללו מגיעים לך- שבוע נפלא!

• למה יש על הלב זהב הזאת?

• ב"ה

• מצטרפת לכל מילה

• לא נעים לי שזה יהיה בכותרות אבל אני לא יכולה לא לומר שוב תודה הלוואי וכולם היו יודעים להעריך ולא לנצל זאת
    תודה מכל הלב לכולכן
  • כל מילה בסלע

אני חייבת לומר שהבובה הזו כזאת אכפתית וטובת לב אמיתית
    מלווה אותי באופן אישי טלפוני כמעט יום יומי
    תמיד מתעניינת ונותנת פתרונות
    תמיד מפרגנת
    באמת
    אין עלייך

• תודה שירה אגב מחכה לתשובת ההודעה ששלחתי לך

• יפתי, כבר מזמן שלחתי לך

• היא באמת מדהיה אכפתית וטובתלב
    גם בפייסבוק שאני שואלתלשלומה בין לטוב או לרע תמיד היא מפנה
    את השיחה אלי ואל תאיר זוכרת כל בדיקה שיש לי ולה פשוט מהממת!!!!!!!!
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה