אורטלללללל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק רציתי לשתף אותך שגם אני מהמורחקות
    ממש גאוות יחידה חחחח
    רוצה לפתוח קבוצת מנודות?
6 תגובות
עמוד 1
  • שבוע טובבבב
    פייס: ortal_hori

• תראי אני יכולה להבין את אחותך שנפגעה
    במיוחד בשל הסיבה הכל כךךךךךךךךךךךךךךךךך מטומטמת
    ומצד שני בשיא הכנות יש דברים שלא שווים יותר ממחשבה ראשונה.... אם ככה הן חושבות שהעולם שלהן צריכות להתנהל שיבושם להן
    אני ממש לא צריכה "קשרים" עם אנשים כאלה

אבל לא הבנתי פותחים קבוצה?
  • לא הבנתי כלום
  • שולי זה לא איזה סוד גדול פשוט מחקו את חלקנו מהקבוצה בפייס בטענה שאנחנו לא מספיק פעילות ובטענות ספציפיות של מישהי מסויימת שזה לא עיתון אתר חדשות או משהו כזה שאפשר רק להיכנס להתעדכן בלי להיות ממש פעילות ושבשביל זה יש את יולדת.
    אז סבבה לא חושבת שקבוצה צריכה להיות עם החתמת כרטיס יש תקופות פעילות יש תקופות פחות
    בסופו של דבר אני מי שאני ואני די בטוחה שהרוב כבר למדו להכיר אותי ומי שלא לרמה שלה חברותי אז בטח לא לרמתי החברות שלה.
    בואו נגיד שמכל הבנות היחידה שבאמת נפגעתי והופתעתי ממנה זאת קרן- הערכתי אותה קצת אחרת.
    אבללללללללל.....

• אני לא חושבת שזה המקום להשמיץ שמות ספציפים-לכן אני נועלת.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה