התייעצות - נועם ומשפחתון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהיום בעוד חודש אני חוזרת לעבודה

11 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי עדיף להכניס שבוע לפני כמו שאמא שלך אמרה, כדי שגם את תסתגלי וגם כדי שהוא יסתגל בהדרגה
    בשבוע שאת לא עובדת את יכולה לעשות את זה לאט לאט, יום ראשון להביא לשעה-שעתיים, ביום שני לקצת יותר זמן וכך הלאה...
    כך שכשתצאי לעבוד הוא כבר יהיה חלק מהעניינים והמעבר הזה מבבית עם אמא למשפחתון עם סבתא לא יהיה מוזר לו

• תודה יוליה! את מדהימה!!

אוהבת...

• אחח משפחתון עם סבתאאא
    זה מעולהההה
    להכניס 3-4 ימים לפני .. לא צריך שבוע שלם ..
    אלא אם כן את חושסתבת שאת צריכה
    כי תכלס - לו זה לא יזיז ... זה מה שטוב במסגרת בגיל קטן

• מיכלי בע״ה אצלך!

יבוא יום והדסי תשים את הילדים שלה אצלך

• אוי שלי כמה שההרגשה הזאת מוכרת לי
    גם לי היה ממש קשה, ואיתן נשאר עם אמא שלי וידעתי שהוא יקבל טיפול מדהים
    אבל היה לי קשה להיפרד.
    אני הייתי ממליצה לך לתת אותו שבוע לפני, אם את רטוצה לבלות איתו יותר בשבוע הזה תתני אותו בהדרגה כל יום תני אותו למספר שעות ותוסיפי מידי יותר חצי שעה או שעה
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• מאמי, אני כל כך מבינה אותך!

אבל תחשבי על הצד החיובי- נועם הולך להנות משני העולמות! גם חום ואהבה של סבתא וגם חברה של ילדים אחרים שתעזור לו בהתפתחות! זה נפלא בעיני

• וואו! את צריכה לשמוח שהיא בידיי-ם כאלה טובות !

לי גם יצא ככה ב״ה, חברה טובה שלי מהעבודה פתחה

משפחתון בבית שלה והתינוקת הראשונה שהיא קבלה

זו הבת שלי! מה זה שמחתי!

ובקשר לזה שאת רוצה לשים אותו שבוע לפני - אני

חושבת שעדיף שתהיו ביחד בשבוע הזה

• מה שהבנות יעצו לך
  • ב"ה

ברור מאמי!!!!!!!!!!!! טבעי ביותר שאת לחוצה כי את רוצה להיות איתו.......................
    מה שכן מעודד ביותר שאימא יכולה לטפל בו ( מה טוב יותר מזה?)

• איזה כייף לך שאמא שלך שומרת עליו!!!! הלוואי עליי. גם אני חוזרת חודש הבא. מבאס תחת אבל אין ברירה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה