היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני מיואשת... אני לא מכירה אף אחד בתל אביב עם ילדים ( גדולים) שיכול להמליץ על מטפלת ומעון בעתיד... מה אני יעשה?? אלך לראות ופשוט אבחר? כמה כדאי להסתמך על מכתבי הורים??
אני ממש מוטרדת מהנושא... איך אני בוחרת מטפלת ? אני צריכה אותה ליומיים שלושה בשבוע בסה״כ.. אבל נראה לי שדווקא המטפלות המומלצות יותר מחפשות משרות מלאות...
אשמח לשמוע לפי מה אתם בחרתם מטפלת/ פעוטון
9 תגובות
עמוד 1
מאמי דברי איתי אני מכירה הורים מהאזור אני אשאל
הולכת לגינות או גימבורי ושואלת אמהות . ואז הולכת לברר על הגנים הללו אין כמו מראה עיניים
ותבדקי בפייס אם יש קבוצה של אמהות מתל אביב או סתם קבוצה מתל אביב שם את יכולה על מטפלת ואולי להתחלק עם אמא שגם מחפשת לכמה ימים .
ותתפלאי יש מטפלות אמהות שמחפשות בעצמן לכמה ימים ..
אההה וכנסי לאתר הגננת יש שם לוח דרושים של מטפלות ...
גלי תודה רשמתי לך הודעה בפייסבוק
מיכל רעיון טוב אני אחפש קבוצות כאלה
תודה
קיבלת עצות טובות
רוב החברות והשכנות שלי הילדים שלהם בגיל של נמרוד/הריון או ללא ילדים ושתי שכנות בבניין פה שנשארו עם הילד עד גן עירייה
באמת שאין לי מושג בובה לא מהאזור אולי תירצי את יפה מהתוכנית בלתי הפיך?? אם את מכירה [/center]
הי לידר, אני לא ממש ממש מכירה בת"א אפשר לשאול מתי את רוצה להכניס אותו למטפלת/גן אולי יהיה לי רעיון בשבילך... בכל אופן המון בהצלחה
חשבת מאפריל מטפלת במשרה חלקית כי יש לי גמישות לעבוד מהבית ומספטמבר פעוטון . מה הרעיון?