היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחר אני מסתרקת ומתלבשת יפה, שמה בושם ויוצאת לעבודה! רגשות מעורבים ביותר.... מתרגשת ומפחדת... מצד שני כבר חיכיתי לצאת מהבית :-) ניקול חודש תהיה בבית עם אמא שלי, אז אני לא דואגת לה בכלל! עוד חודש היא תכנס לגן, ואז אתחיל לדאוג, בנתיים אני יודעת שהיא בידיים הכי טובות! זהו, רק רציתי לשתף. תאחלו הצלחה וקליטה מהירה לעינייני עבודה כי אני די חוששת מניוון של המוח :-) אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
18 תגובות
עמוד 1
אני מאוד מבינה אותך גם אני אחרי חופשת לידה של הבנות התרגשתי לחזור וחזרתי בשמחה כי הבנות היו אצל אמא שלי אז גם הייתי הכי שקטה שבעולם!!!! שיהיה לך המון בהצלחה ותהני זה כייף זנ מרענן ומחדש כוחות
סטס שיהיה המןן המון בהצלחה בחזרה לשגרה. וניקול ואמא בטוח יהנו להיות יחד כי.....אין כמו סבתא
בהצלחה
איזה מרגש שיהיה המון בהצלחה לשתיכן
הרבה בהצלחה לך בעבודה
שיהיה בהצלחה וקליטה מהירה!
בהצלחה לשתיכן!
בהצלחההה
פייס: ortal_hori
לסטסושש היפה! מאחלת לך מיליון בהצלחה! נשיקות לך
בהצלחה!!!!
בהצלחה!!!!
סטסיק המקסימה אני מבינה אותך מאוד מאחלת לך התאקלמות קלה והרבה הצלחה איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.