היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יקירתי מה אומרים הרופאים? נתנו לך זריקות להבשלת ריאות לעובר? אני לא מבינה 100% בשליית פתח מדממת למיטב זיכרוני עוד יכול להיות טוב אבל את בהשגחה למען מטרה טובה את בידיים טובות תהיי חזקה אני מתפללת עבורך שבעה הכל יהיה בסדר תעדכני מה קורה שיהיה בשורות טובות
מחזיקה לך אצבעות שהכל בסדר
תהיי חזקה
פייס: ortal_hori
מסכנונה
אני לא כל כך יודעת מה זה אומר אבל מתפללת בשבילך שהכל יילך בסדר
תעדכני
תודה רבה על התמיכה מחמם את הלב הדימום נפסק עוד מעט ביקור רופאים נקווה שישחררו מתגעגעת לקטנה שלי
מקווה שתשתחררי בקרוב
צריך לקוות תמיד לטוב ולהיות אופטימים זה עוזר. תנסי להיות רגועה ולחשוב חיובי ולהאמין באלוהים.
מה איתך? מה אמרו הרופאים? איך את מרגישה ? תנוחי ותהיי רגועה תשתי המון ותאכלי שימרי על עצמך את בידיים טובות מקווה שתשתחררי ציק צאק בעה והכל יהיה בסדר ובכל מקרה המון הבנה למרות הקושי קחי לך ספר /תשבץ/ירחון ותהני ותחשבי חיובי
אז... הדימום פסק ברוך השם אבל נתנו לי זריקה להבשלת ריאות