בחיי לא חשבתי שיובל המבולבל יסב לי כל כך הרבה אושר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז שהיה קטן (אפילו גיל שנתיים) יונתן היה מפחד בהיסטריה מאנשים שמחופשים לחיות.
    השיא היה כשהלכנו להצגה של "הדוד חיים" ובטעות הגענו לחדר הלבשה שלו (סיפור ארוך) וכשיונתן ראה את בובו (בובת חייזר שהיא חלק מההצגה של הדוד חיים) הוא פשוט נכנס להיסטריה ולא היה מוכן להשאר להצגה.
    בקיצור, מאז אנחנו לא הולכים להצגות.
    לאחרונה אחותי שאלה אותי אם נרצה לבוא איתה ועם ביתה בת השנתיים וחצי להצגה של גיבורי האור. יונתן דווקא הביע התלהבות, אז אמרתי שננסה שוב.

אתמול הלכנו להצגה ויונתן ישב מהופנט ורגוע יחסית כל ההצגה!!!! גם כשהופיע ה"רשע" בהצגה!!!!
    אז אני מקווה שמעתה והלאה לפחות אוכל לקחת אותו להצגות ילדים כמו ילד רגיל (וככה גם איתמר לא יפגע מהסיפור הזה)

אני חייבת לסייג את זה בזה שישבנו רחוק ובזה שיונתן ישב עלי, אבל זאת גם התקדמות...

בקיצור, תודה יובל המבולבל, הדוד חיים ומיקי
9 תגובות
עמוד 1

• איזה כיף לשמוע..... תמשיכי איתו בהדרגה ללכת להצגות.

• גם אצלי היו מהופנטים מההצגה הזאת . יאיר קצת מפחד מהאורות , סאונד וכד׳ ובהצגות הוא תמיד יושב עליי .

• פייס: ortal_hori

• תענוג לשמוע!
    אגב, זה בגלל שאין להם מסיכות על הפנים... את יודעת
  • שילגי, גם בובו הופיע בהצגה ויונתן לא פחד ממנו בכלל (בניגוד ללפני שנה וחצי).

למה את חושבת שהוא מפחד?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • הרבה פחדים עוברים להם עם הגיל......

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה