סקר - הגבלת תכנים לילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה: בשבת היינו אצל חמותי, ושמתי לילדים את הSPY פסטיגל בVOD,
    זה כי יותם טען שהם ראו את זה פעם אחת בגן - וביקש..

מסתבר שהילד מכיר את כל המילים של כל השירים!!!!!!
    אומנם הוא גאון בצורה קיצונית
16 תגובות
עמוד 1
  • ברור שמגבילה !!!
    למוריה אין בגן טלויזיה ולא היתי מסכימה שתיראה דברים כאלה
    גם אני לאחר צפיה בפסטגיל ממש לא מסכימה לה לראות
    לא אוהבת כלום שם לא את הלבוש , לא את השירים
    אין שם שום תוכן נורמלי
    לדעתי את לא מגזימה
    אני אולי קיצונית
    אבל גם בבית יש דברים שילדה בת 6 לא צריכה עדיין להיחסף אליהם
  • גם אני משתדלת להגביל. בבית כשרואה טלויזיה רואה רק הופ או ניק ג'וניור. בחיים לא ערוץ הילדים למשל.
    לגבי הגן - הילדים מכירים גם את השירים אחד מהשני (השבוע יונתן התחיל לשיר לי "גמבה סטייל"
  • אני מאד מאד מגבילה את התכנים
    אם זה סרט חדש אני קודם כל צופה בו ואז מחליטה

ותהרגי אותי אבל אני עדיין לא מבינה למה צריך טלויזיה בגן? חסר תכנים ללמד חסר תעסוקה יש בשפע
  • למה רואים טלוויזיה בגן?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אנחנו דתיים אז ההגבלה אצלנו היא די משמעותית. בבית אין לנו טלויזיה רק קלטות שאני יודעת שהתוכן שלהם מתאים לחינוך שלנו, גם כשאנחנו אצל ההורים שלי שהם לא דתיים יש שמה קלטות שלנו. ובגן לא מראים להם קלטות בכלל כי לא כל ההורים מסכימים.

אבל בכלל כאמא אם משהו לא מוצא חן בעינייך ולא תואם את החינוך שלך בוודאי שיש לך מקום להגביל וכן גם את הגן. זה גיל כל כך רך שבו עדיין יש לנו שליטה וזה בדיוק המקום לנצל אותה, לדעתי את בכלל לא מגזימה.

• נכון שבבית יש ביכולת של הורים להגביל את ילדים בצפיה של טלויזיה, בתכנים מסוג זה או אחר,אבל ילדים שנמצאים בגן, נמצאים בקשר עם עוד ילדים זה בלתי אי אפשרי, הם לומדים אחד מהשני, אחים קטנים לומדים מאחים הגדולים ואז הם חוזרים לגן עם שפע של ידע, שירים וכו' ומלמדים את כולם בגן, שרים, רוקדים ומה לא. אין ביכולת של הורה להכתיב להורה אחר מה להראות לילדים שלו או מה להשמיע להם.
    זה בדיוק כמו עניין של ממתקים, אז נכון שלא כול הורים קונים את ממתקים, חטיפים הביתה אבל תמיד יש את הגן ואת חברים שאצלם בבית נהוג לאכול כול הדברים אלו . ילד שלי לדוגמא ראה פעם ראשונה ממרח שוקולד בגן בגיל 3 או ביסלי אצל חבר גם סביב גיל הזה, ואין מה הרבה לעשות עם זה, לא אגיד לאמא הזו אל תקני יותר ביסלי...
    ולגבי טלויזיה בגן, אז נכון שזה די מוזר, הרי יש הרבה דברים שאפשר לעשות בגן, למידה, משחקים , יצירה ומה לא, אבל יש גם שעת חצר וכשבחוץ גשום, מזג האויר לא מאפשר אז הם רואים טלויזיה, אם הם יראו טלויזיה חצי שעה וישבו בזמן הזה בשקט, לא רואה בזה שום דבר פסול. זו דעתי האישית.
  • גם אצלנו בגן של שילה והודיה יש טלויזיה.
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אין טלויזיה בגן
  • אני לא בעד לאסור על הילד לצפות בתוכנית (כמובן עד גבול מסויים, אני מדברת על תוכן של תוכניות המיועדות לילדים). העניין הוא שאם הם לא יראו את זה בבית הם במוקדם או במאוחר יראו במקום אחר (כמו שתיארת למשל שהם רואים בגן). אני מעדיפה שיראו את זה בתוך הבית, כשיש לי שליטה, ושאני יכולה לכוון אותם ולהדריך אותם מהו תוכן טוב ומה פחות. אני רוצה לראות מה הם רואים, ואז אני יכולה לדבר איתם על זה.
    ההורים שלי לימדו אותי לצפות באופן מבוקר, מגיל קטן החלפתי בעצמי ערוץ כשלא התאים, וזה מה שאני רוצה בשביל הילדים שלי. ללמד אותם לצפות במקום להדחיק את הבעיה.
  • פסטיגל
    פייס: ortal_hori

• יעל - גם אופק דין שר "גמבה סטייל" והשבוע זה כבר נהיה "חומוס סטייל"
  • תכנים אני מגבילה- הן יודעות שאני לא מרשה בוב ספוג ומיכל הקטנה, הן לא יודעות אבל לא נחשפות גם לתוכניות אלימות למיניהן....
    בגן אין לי בעיה שיראו בימי גשם או כמו שתמר אמרה - באופן מבוקר- בעיקר אם יש גם דברים אחרים לעשות....

• שלא תבינו אותי לא נכון - אין לי התנגדות לטלוויזיה בגן
    גם אני חושבת שלפעמים בימים של גשם שאי אפשר לצאת לחצר מותר לשים קצת טלוויזיה
    אבל - אני מצפה מהצוות שלא ישים דיסקים שהילדים מביאים מהבית בלי איזשהו סינון.
    באמת הפסטיגל אינו מיועד לגילאי הגן אלא לגילאי העשרה - ולכן לא מקובל עלי שהם רואים את זה בגן. לא איכפת לי שיראו רינת בחגים (למרות שאני לא סובלת אותה
  • אני בעד להגביל.
    אחרת, איך הילדים ילמדו מה מקובל ומה לא, אצלכם בבית?
    זה בדיוק כמו בכל נושא אחר: לבוש, אוכל, שעת שינה, שמירת שבת, ועוד. אז נכון שילדה תמיד יכולה לראות בגן ילדה אחרת שבאה מאופרת קלות ועם לק בציפורניים. ואלי גם עם חצאית מיני וחולצת בטן. אבל עלייך זה לא מקובל, נכון? אז את "תגבילי" אותה לחצאית מעט יותר ארוכה ולא לשים לק.
    באותו אופן, "תגבילי" לתכנים שמתאימים לאופי המשפחה, בטלויזיה.
    אישית, אני מגבילה. אין לנו יס או הוט, ותודה לאל על כך.
    לפני שנתיים דברו בגן רבות על הפסטיגל, ואור רצה לראות. הורדתי וצרבתי, ראיתי והסכמתי לתת לו לראות.
    לפני שנה היה לנו ויכוח (לכל ההורים) עם צוות הצהרון של הגן, על כך שהן שמות את הילדים מול הטלויזיה למשך כל שעות הצהרון, כל יום.
    בסופו של ויכוח כואב, צוות הצהרון הוחלף.
    עם כל הצער והכאב על פיטורי עובדות הצהרון - אותן חיבבתי באופן אישי, איני משלמת סכום נכבד של כסף מדי חודש בחודשו, כדי ש"יעסיקו" את בני בשעות בהן אני נעדרת עקב עבודתי, בצפייה בטלויזיה.
    בשביל זה אני יכולה להעסיק בייביסיטר אצלי בבית - ויעלה לי פחות...
    ובהזדמנות זו, אני רוצה להמליץ המלצה חמה חמה על ערוץ 23 (דרך "עידן+") בו מוקרנות תכניות מופת לילדים, עוד מהתקופה בה אנו היינו ילדים: רגע עם דודלי, קישקשתא, פרפר נחמד, הבית של פיסטוק, החיים, ועוד רבות ומופתיות.
    המלצה חמה!!!!!!
    הערוץ פועל כל יום (כולל שבת) בין 5 בבוקר ל - 17:00 אחרה"צ.
    הבן שלי מכור...
  • שמש - בשבת יש את התוכניות היפות של פעם (רגע עם דודלי ופיסטוק אור מתה עליהן, בזכותי : )......יתר ימי השבוע פחות מעניין שם
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה