היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול ביצעתי החזרה של שני עוברים מוקפאים-מופשרים של 7 תאים כולי תקווה שהפעם זה יצליח עכשיו נותר לספור שוב....12 יום מעצבנים! שיהיה לי ולכן בהצלחה!! אני מאוד ישמח אם אתן מכירות סיפורי הצלחה של החזרת מוקפאים קצת לעידוד
9 תגובות
עמוד 1
בהצלחה מקסימה!!!!!!! :) עוד 12 יום בטא מהממת של תאומים!!!
המון בהצלחה מתוקה! ובודאי יש המון סיפורי החזרה של מוקפאים אני מכירה 2 אישית :) ואת יכולה לחזור אחורה בזמן בפורום "פוריות" ולראות שלא חסר כאלה... מה גם שהוחזרו לך עוברים "יפים" ! מחזיקה לך אצבעות לבשורות טובות!!!:) ובטא עגולה ויפה!
ממי בהצלחה מחזיקה לך לבטא שמנמנה את לא מאמינה אבל הבוקר חשבתי עלייך יאללה את חייבת הפעם לבשר לנו בשורות טובות 7 תאים זה מהמם יאללה שיהיה שבוע מבורך עם יםםםםם בשורות טובות
תודה רבההה מהממות אוריני גם אני חשבתי עלייך מה איתך?! באיזה שלב את? נשארו לך מוקפאים?
תודה רבההה מהממות אוריני גם אני חשבתי עלייך מה איתך?! באיזה שלב את? נשארו לך מוקפאים?
לא ממי אין לי יותר מוקפאים הייתי יומיים אחרי הבטא השלילית אצל הרופא שלי הוא נתן לי פרוטוקול חדש אני מתחילה בווסת הבאה בעזרת השם החודש אני " בפגרה" חחחחחחחחחחחחחחח נותנת לגוף שלי להתאושש מההורמונים ומייד בווסת הבאה אני מתחילה הוא נתן לי פרוטוקול קצר עם חמישה ימים לפני הווסת משאף לאף 3 פעמים ביום אחר כך גונף f אחר כך אולטרסאונד ודם ואחר כך ממתינה להוראות ממנו הווסת שלי סדירה כול 28 יום אז הוא נתן לי את הפרוטוקול הזה זה בדיוק אותו פרוטוקול שממנו הריתי בבת שלי נקווה לטוב בעזרת הדם ביינתים אני נהנת "מהחופש" את יודעת קצת רגיעה לגוף לא יזיק אחרי שלושה חודשים מורטי עצבים וזהו!!!!!מחכה ממך לעדכון מהמם שיהיה לך בהצלחה:-))
נופי מחזיקה לך אצבעות לבטא מהממת!!!!!!!!!
בהצלחה
ואוו אוריני כל הכבוד ממי על הגישה! לא נורא באמת קצת הפסקה זה טוב לגוף ולנפש מחזיקה לך אצבעות שהפעם הבאה תיהיה האחרונה ב"ה!!! בת כמה הנסיכה שלך?