היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי שהבדיקה הבוקר היתה שלילית - יצאה לי בטא 7 - זה קצת גבולי-לא??
8 תגובות
עמוד 1
יואו ממי אין לי מושג מזה אומר אני יודעת שקטן מחמש זה שלילי לגמריי ומעל 25 זה בוודאות הריון לגבי 7 אין לי שמץ מזה אומר אולי תדברי עם הרופא שלך או עם האחיות תראי במה מדובר הלוואי הלוואי שמחרתיים תחזרי על הבדיקה וזה ישולש תעדכני ממי!!!
הרופא אמר שזה יותר שלילי מחיובי, אבל שאחזור על הבדיקה ביום שלישי..
שאני עשיתי הזרעה יצא לי בטא 7 .. בכללית בטא 7 זה שלילי לצערי....
זה תלוי במעבדה שעושה את הבדיקה, יכול לצאת גם בטא 10, וזה עדיין שלילי...
כשאני קיבלתי 6.9 בעבר אמרו לי שזה חיובי אבל נמוך ובאמת תוך יום קיבלתי ווסת והבטא התאפסה . הבשורה הטובה היא שכעבור חודשיים נקלטתי להריון בריא ברוך השם !!! אז תהיי אופטימית
גם לי זה קרה..היה לי בטא 7. ולצערי זה היה שלילי... מאחלת לך שתראי בפעם הבאה בטא 4656565 !!! בע"ה!!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
לקוות לטוב? מחר אעשה בטא חוזרת ונראה. אולי יקרה נס?! תודה על התמיכה.