גמול חצי שנה ופתאום..פיספוסים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה.. הבן שלי גמול כבר כחצי ביום ובלילה ונדיר שיש לו פיספוסים. בשבוע האחרון "בורח" לו הקקי בכמות קטנה שאני רואה אני אומרת לו שילך לשירותים לסיים הוא אומר שאין לו ושוב אחרי שעה שעתיים בורח עוד קצת..מה יכול לנסיגה הזו ? אני חוששת שהוא מנסה לחקות את אחותו התינוקות מפני שאמרתי לו שזה לא נעים כי הוא ילד גדול , הוא ענה לי שהוא לא גדול הוא תינוק..
    איך הייתם אתם מגיבים ?
3 תגובות
עמוד 1
  • הוא בגיל גבולי כזה שלפעמים עדיין יש נסיגות. יכול להיות שהקקי נוזלי מדי ואז הוא מפספס? אולי תתני לו אורז ומזון שיעבה את הצואה קצת? סבלנות
    פייס: ortal_hori

• גם לי זה קרה לא מזמן עם יאיר הסנדוויץ שלי ... אחרי שאלון נולד .
    בהתחלה גילתי אמפטיות אחכ קצת יותר אסרטיביות והסברה שהוא גדול ופיפי וקקי עושים רק בשירותים ... זה קרה כמה פעמים ועבר...
  • זה קורה ועובר... סבלנות והכלה... זה מעצבן אבל אין מה לעשות... בהצלחה - בסוף זה עובר!!יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה