בדיקת הריון ביתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    צריכה את עזרתכן, ביום רביעי 23.1 הזרקתי אביטרל בשעה 18:00 וב- 24.1 בבוקר הזרעה,
    אתן יודעות מתי אני יכולה לעשות בדיקה ביתית (אני במתח) כי האחיות אמרו לי לעשות בדיקת דם רק ביום חמישי הקרוב.
8 תגובות
עמוד 1
  • אצלי בדיקה ביתית הראתה הריון שבוע ו6 ימים לאחר תאריך הפריה משוער (אחרי כמעט שנתיים טיפולי פוריות, זה לבסוף קרה ללא כל התערבות חיצונית)
    בדיקה ביתית קודמת מספר ימים לפני כן יצאה שלילית עדיין ואיכזבה לחינם,אז חכי עוד יומיים, ובכל מקרה תשובה ודאית תהיה לך בחמישי.
    מאחלת לך המון המון בהצלחה
  • היי,
    הבנתי שבזריקת אוביטרל יש את הורמון ההיריון,
    מתי זה פג מהגוף?
  • לדעתי הכי מדויק זה לחכות שבועיים מההזרעה , כי לפעמים הבדיקה לא מזהה הריון מאוד צעיר ולפעמים ההשתרשות מאוחרת
    אם את ממש לא יכולה להתאפק אז חכי ל14 יום מהאוביטרל בעיקרון אחרי גג 12 יום האוביטרל יוצא מן הגוף
    בהצלחה רבה!
  • תודה רבה, נראה לי שאחכה ליום חמישי...............
  • הייי

אני מציעה לך לחכות ליום חמישי...
    הכי בטוח!

בהצלחה
  • אני הזרקתי אוביטרל ב-20 ועושה בדיקה ביום שלישי, אם את הזרקת ב-23 תחכי ליום חמישי...
  • soshi בהצלחה רבה! מחזיקה לך אצבעות ! לבטא מהממת!
  • שושייי!!! מלא מלא מלא בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה