אמר ויותר -שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך את נותנת ויטמינים לבנות?
    קניתי לאור סוכריות גומי של ויטמינים והוא לא מוכן לאכול מהן בשום פנים ואופן. מעין אוכלת מהן בשמחה ואפילו מבקשת עוד, אבל אור קצת יותר מתוחכם. הוא הריח את הסוכריות לפני שהכניס לפה והגיע למסקנה שעובדים עליו
7 תגובות
עמוד 1
  • אני נותת להן גם בדובונים וגם בשוקולד, יום כך ויום כך, אבל דובונים של חברה אחרת לא יומי, כי היומי עם ציפוי סוכר ואז הקטנה לא נוגעת.

והן יודעות שזה ויטמינים, לא מפריע להן העניין
  • תודה. אני אחפש בלי ציפוי סוכר. יש לזה ריח סביר? אלו עם הסוכר די מסריחים, אבל טעימים
  • יש בבתי המרקחת של הקופה מבצע על דובונים של חברת guard, זוג במחיר מעולה, פחות מ40 ש"ח.

גם אני שונאת את פסח בגלל האוכל של הבנות, ואנחנו עוד אוכלים קטניות אז יש לנו קצת יותר מבחר.

כל שנה אני מכינה לחמניות מקמח מצה, אחרת הגדולה תצום, הקטנה ממילא חיה על אויר...

• שלי אוכלות את של יומי, דווקא נחמד
    פייס: ortal_hori

• טוב לדעת! אני אנסה בבית המרקחת של הקופה
  • יש גם מטבעות שוקולד מעולות, אני לא זוכרת אבל איו חברה זה היה
    פייס: ortal_hori

• לנו יש מטבעות שוקולד של הדס, הבנות אומרות שזה כמו המטבעות שוקולד של חנוכה ז"א אותו טעם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה