סקר מעילים ומגפיים (לא של הילדים) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי חורף גשום וחורפי במיוחד הגעתי למסקנה שאין לי מגפיים שמצליחים לשמור את הגרביים יבשות ולמרות שיש לי הרבה מעילים, אף אחד מהם אינו ראוי לשמו.
    בשנה שעברה ניסיתי להקשיב לבעלי וקניתי מגפי עור יקרים, אבל אפילו המגפיים האלו לא הצליחו להשאיר את הגרביים שלי יבשות. עכשיו אני רוצה לנסות את התיאוריה הזאת על מעיל.
    איך זה אצלכן? יש לכן ציוד לחורף? מגפיים טובות? מעיל מחמם ומגן בפני גשם? או אולי רק לנו אין רכב
14 תגובות
עמוד 1
  • גם לי אין רכב וזה פשוט סיוט בגשם
  • המעיל שלי דווקא סבבה, מגפיים יחידות שישמרו לך על הגרביים הן מפלסטיק ולא ולא את נלך עם דבר כזה....
    פייס: ortal_hori

• יש לי נעליים גבוהות כאלו מחו"ל אז הן מעולות, אבל יש מגפיים יפות מגומי בשוק שבהם בטוח תישארי יבשה.

מעיל גם יש לי אחד טוב, אומנם לא אלגנטי, אבל זה עדיף על להתרטב.

• האמת, קניתי מגפי גומי ונראה לי שהלכתי איתם פעם אחת להחזיר את אור מהגן כשבחוץ היה ממש גשום ורטוב והמגפיים שלי כבר היו רוטובות ויצאו מכלל שימוש. אבל סתם כך אין סיכוי שאני אלך איתן כי הן מגושמות ומאוד לא נוחות.
  • יש לי מגפיים של the north face ממליצה בחום (תרתי משמע

• בייבי בום, חיפשתי בגוגל. אני מבינה שקונים את זה בחנויות למטיילים. אולי יצא לי לחפש. ריקושט קצת רחוקה ממני.
  • לי יש מעיל צמר אחד שהוא קצת יותר אלגנטי ומעיל אחד שהוא כזה של גשם. שניהם מחממים מעולה המעיל של הגשם זה כמו ללכת הפוך לעבודה
  • האמת שאני מדדתי בחנות, ואז קניתי ב-ebay בדיוק את הדגם שמדדתי. ככה הייתי בטוחה שהמידה תתאים. המחיר היה משהו כמו 600 שקל כולל משלוח (שוב, לפני שלוש שנים).
    יש מלא דגמים, תראי כאן:
    http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gear/women-s-footwear.html#1359911158957
  • כן, אלו הדגמים שמצאתי בגוגל. יש שם כמה ממש יפים

• אני שונאת מעילים!!

גם לילדים אני לא מלבישה מעיל אלא עליון פליז מחמם מעל הבגדים וכובע צמר. זה סיוט להיכנס ולצאת מהאוטו בבקרים עם מעילים.

יש לנו מעילים אבל נדיר שאנחנו לובשים. שלי יותר אלגנטים ואני לא אלבש לעבודה.

כנ"ל לגבי מגפיים - שונאת את המגפי גומי והן נראות לי כ"כ לא נוחות ולכן גם לילדים לא קניתי. לי יש מגפיים של האש פאפיס וטרם נרטבתי... מצד שני לא שחיתי איתם נהרות. מכיוון והן עם עקב אני נועלת לגן רק כשממש ממש גשום (ולוקחת עוד זוג לגן)

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• יש לי כמה מעילים
    וגם כמה מגפיים
    אבל לא נראה לי שאף אחד מהם נועד למזג אויר גשום במיוחד
    לי יש רכב, כך שזה לא כזה קריטי...
    העניין הוא לדעתי שהאקלים במדינת ישראל לא דורש מאיתנו לרוב להיערך לחורף קשה במיוחד
    ולכן רוב המגפיים והמעילים נועדו בעיקר ליופי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• פיתוש, תודה
  • גמני שונאת מעילים , מגפיים סירבול וכו' ...
    נדיר שאני לובשת מעיל למרות שיש לי 2 שיחסית מחממים
    מגפיים - "האג" (אחד מקורי ואחד לא ) לא יודעת אם הם ישרדו גשם חזק .
    אני עובדת בבית ואני לא צריכה להתלבש יפה במיוחד ולכן אני נשארת כל היום עם ג'ינס , סווטשרט ונעלי האג
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה