אין לי איפה לפרוק חוץ מאשר פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן לא חייבות להגיב לי על זה אני פשוט חייבת להוריד מהלב... כל כך קשה לי!! בנוסף לכל מה שסיפרתי פה הדברים הרעים פשוט לא מפסיקים לקרות והכל מתמוטט לי ונופל כמו לגו... היום בבוקר האוטו התקלקל ומכיוון שאין לי לא ידע ברכבים ומן הסתם גם לא כסף פשוט נתתי למישהו שידרדר לי אותו אחורה והשארתי אותו שם עד הודעה חדשה.. מה שאומר שלגן אני אצטרך לסוע הלוך חזור ב 4 אוטובוסים!!!! שזה סיוטטט איפה שאני גרה כי בקושי עוברים כאן.. בערב הילד העלה חום והיה ממש כווץ׳ והדובדבן שבקצפת - חמי וחמתי דיברו איתי ואמרו לי שאין עוד אפשרות שאני אהיה פה , הם צריכים להשכיר את היחידה..בסדר, מובן הם גם לא מלחיצים אותי בזמן אבל עדיין מאוד קשה לי כי אני אצטרך להשכיר דירה שזה אומר לקבל סיוע מעמידר ובנוסף כמובן להוציא את הילד מהגן ולהתפלל שיהיה מקום בגן בבאר שבע שיהיה גן טוב וקרוב ושיהיה בו מקום...
    בקיצור נורא קשה לי... הכל נופל עליי ביחד אני נמצאת במצב הכי גרוע שהייתי בו בחיים!!
    מחפשת עבודה חזקקק אבל קשה כשאת בלי אוטו והאוטובוסים בקושי עוברים
    מחכה לביטוח לאומי שיעזרו לי אבל זה לפחות חודש לחכות
    תלויה באמא שלי בעזרה שלה ב 100% .. והכי גרוע - אני לבד עם כל זה. מתי זה יסתיים כבר?? אין לי כוח יותר...
37 תגובות
עמוד 1

• ממוש קבלי מלא

• בובה

• תודה יפות שלי אתן מקסימות
    מיצוש הכוונה לסיוע בשכר דירה של עמידר לא לדירה שלהם
    ולכל מי שהציעה לגבי אמא שלי הבית שלה קטן מאוד והיא רוצה את השקט שלה בלילות , אני מבינה אותה רק לאחרונה היא התעלפה ככל הנראה מתשישות

תודה בנות אין לכן מושג כמה התגובות שלכן נותנות לי כוח
  • טלוצ'קה, תמיד בכל ירידה יש עלייה... את תראי עוד תקופות מקסימות בחיים!!!

תתפללי חזק.

הלוואי ויכולת לגור איתנו פה בצפון

אוהבת אותתך המון ושולחת לך אלפי חיבוקים
  • בכל אופן תדעי שהבית שלנו פתוח אם את צריכה תקופה להסתדר.

• טלוש
    shira

• כמובן שבכייף,את מוזמנת אליי בשמחה
    shira

• היי. אין לי כלכך ידע על הסיפור שלך כנראה לא עקבתי. אבל מההודעות שלך שכן ראיתי אין ספק שרואים שאת אישה ואמא חזקה מאוד!
    לא יודעת מה הסיפור של חמתך. אבל באמת שהכל לטובה אני חושבת שדווקא על ידי המכשול הזה את תתחשלי ותצמחי מעלה מעלה. ואני מאחלת לך טת כל הטוב שבעולם.
    וסליחה שאני שואללת אבל באמת מאוד מענין אותי . אבל איפה בעלך בכל הסיפור? סליחה על השאלה ואם את לא רוצה לענות זה בסדר. ושוב אני מאחלת לך רק טוב ושתצמחי ותפרחי ותצליחי!!
  • למרות שאני צפיתי הרבה זמן בפורום הרבה תגובות שלך פיספסתי כי לא תמיד הספקתי לקרוא לפני שנמחקו...
    אבל אני בטוחה אט אט דברים יסתדרו תאאמיני בעצמך את יכולה ואת תצליחי
    חמתך סתם מגעילה
    את תעמדי על הרגלים בזכות עצמך כי יש לך את זה בסבלנות ובבטחה

• ממש כואב לי לשמוע
    בעיקר בגלל החמות הדוחה שלך

• טלי היקרה,
    אני מחזקת אותך ושולחת לך ים של חיבוקים
  • הרבה הרבה
  • בס״ד

אהובתי בואי לכאן אני אעזור לך בהכלללללל
    אני אוהבת אותך וכאן לכל מה שאת צריכה
  • קודשם כל שולחת לך המון
    שנית, אפשר איכשהו לעזור לך?
    שלישית, תיהיי חזקה ותמיד תזכרי שהכל זה לטובה גם אם עכשיו זה
    לא נראה ככה!
  • אוי מאמי מצב לא קל אין לי איך להגיב
    רק לחבק אותך
    [/center]
  • יקירותיי תודה לכן מכל הלב על החיבוק, על האוזן שאני כל כך צריכה!
    טלוצ׳קה , מרווש , גלי אני אוהבת אתכן..!!!תודה על המחשבה ועל ההזמנה! באמת שאין כמוכן בעולם אהובות שלי.ענבלי מעיינוש ג׳ף חני שני תודה רבה בובות אני אוהבת!!ומעריכה את העצות והחיבוקים המון!

לכל מי ששאלה אם אני צריכה עזרה אז באופן עקרוני אני יודעת שמבחינה כספית אני אסתדר בסופו של דבר , ביטוח לאומי,עבודה שאמצא, אמא..זה פחות האישיו
    מה שחשוב לי כל כך זו העובדה שהקשבתן , שאכפת לכן והמילים שלכם שמעלות אותי מתחתית הבאר הרבה מעל.. כמה שיש כוח למילים שלכם וכמה שהן עוזרות לי פשוט אין לכן מושג.!!!! תודה נשמות וכמובן תודה גם למי שמדברת איתי ותומכת בערוצי תקשורת שונים כמו פייסבוק טלפון הודעות וכו.. אין לע מספיק מילים להביע את הערכתי
  • וווואי מאמי כואב לי לשמוע שאת עוברת דברים לא פשוטים
    אני רק יכולה לחזק אותך ולהגיד לך שאת גיבורה וחזקה ואני בטוחה שאת עוד תצחקי על התקופה הזו שהיא תהיה מאחוריך בעז"ה
    מאמי עם יש דרך לעזור כספית בתמיכה במשהו אז רק תגידי כי מממממש בכיף

• ב"ה

מאמי!!!

אני לא יודעת מה הסיפור כ"כ , לא ממש מעודכנת

יכולה לשלוח לך ים של

• היי אני כעיקרון לא נימצאת כאן בפורום כבר מזמן אבל ראיתי את השירשור שלך ולא יכולתי שלא להגיב.. אני בעצמי מדרום (מאופקים) שזה ליד באר שבע..לגביי עבודה תנסי לנסוע למפעל vishay בבאר שבע רצוי שתגיעי לפני 8 בבוקר לרעיון עבודה לרוב מקבלים לשם (אני עובדת שם כבר שנתיים וחצי) מה שכן זו עבודה בת 12 שעות , שבוע בקרים ושבוע לילות אבל תנסי לדבר עם הכוח אדם שם ברעיון עבודה שמה אלכסנדרה אולי היא תבוא לקראתך לגביי השעות..עם תרצי יותר פרטים לגביי הסעות לשם ואיך מגיעים אני נימצאת בפייס "עדן פומנקו" אשמח לעזור לך..לגביי עזרה כלכלית הייתי מאוד שמחה מאמי גם לעזור אבל גם אנחנו קצת בלחץ כספי כרגע..אגב עם את צריכה אולי טיולון לילד אני יכולה לתת לך במתנה הוא חדש לגמריי של חברת אייזיבייבי בצבע ירוק בהיר..עם תרצי אשמח לעזור גם באוכל קצת מוזמנת לפנות אליי מתי שתרצי אני בפייס..ובנתיים קבלי
  • קודם כל קבלי מלא מלא

אין לי ספק שבסופו של דבר תסדרי, את בן אדם חזק, ככה זה מרגיש מהמילים שלך...
    אבל אם אפשר לתת מה שנקרא "עזרה ראשונה" אני אשמח להושיט יד

ומעבר לעזרה, אם את צריכה עוד אוזן קשבת, עוד אדם שיעמוד לצידך ויתמוך, אני יותר מאשמח להיות שם בשבילך רוחנית, וגם במידת הצורך פיזית
    את יכולה לחפש אותי בפייסבוק - מיטל בן פזי

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• שולחת..

• טלוש, האמת שאני לא מכירה את כל הסיפור, לא חשפת הכל וגם מה שחשפת לא הספקתי לקרוא לפני שמחקת.

אני שומעת את הייאוש ומרגישה את המצוקה שלך. זה נשמע מזעזע. אני לא יודעת מה הסיפור עם בעלך, ואפילו לא מתי אתם נפגשים. את מוזמנת אלי ללא תמורה אם את מעוניינת. אני גרה קצת רחוק אז אולי לא תרצי, אבל ההזמנה מונחת על השולחן.

• טלי, באמת אין לי מילים שיכולות לעזור לך
    מאוד מעניין אותי לדעת מה קרה לרכב שלך?
    בעלי קצת מבין אז אולי הוא יוכל לעזור

מחזקת אותך מכאן ואם את רוצה לדבר בכיף

• פייס: ortal_hori

• מלא

• מתוקה שלי אני ממש עצובה לשמוע.... קבלי מלא חיבוקים..!!
    אני ממש המומה מחמותך שככה מפנה לך עורף!!!!!! אני לא הייתי מראה לה את הילד יותר אחרי שהיא ככה מתנהגת.

איפה תלכי לגור? אצל אמא שלך?? אולי ככה תוכלו לעזור אחת לשנייה ויהיה קל יותר.

בקשר לאוטו מקווה שהכל יסתדר.

תזכרי שאנחנו תמיד פה לתמיכה ואני תמיד בשבילך בפייסבוק
  • מתוקה, כל כך עצוב לי לשמוע שאת מתמודדת עם הרבה דברים קשים בתקופה האחרונה וכמעט לגמרי לבד. קראתי כמה הודעות שכתבת ובין השורות גיליתי שאת טיפוס חזק שלא נשבר בקלות למרות הקשיים. אני חושבת שאפשר ללמוד ממך הרבה על אהבה של אמא לילד עם ההשקעה שלך בו והביטחון שאת מעניקה לו למרות כל הקושי. את גיבורה ואמא מדהימה! מחבקת אותך
  • תחזיקי מעמד רק עוד קצת
    ברגע שתמצאי דירה הכל יהיה יותר פשוט
    חמותך עושה לך טובה
    עזבת קן רעות
    תאמיני לי
    את תראי דאת תנצחי.
    אם יש דרך לעזור לך אל תהססי
    גיסתי גרה בבאר שבע ואני יכולה לשלוח איתה כל דבר שאת צריכה

• תודה לכן אהובות שלי על כל התמיכה והמילים הטובות
    אוהבת אוהבת ושוב אוהבת!
    כל אחת מכן עזרה לי בדרכה וחיזקה
    לכל מי ששאלה לגבי האוטו אולי זה מלמעלה כי גם ככה נגמר לי הביטוח ולא היה לי כסף לשלם אותו ככה שאולי באמת זה מה שהיה צריך לקרות

שוב , אני כל כך אוהבת אתכן אחת אחת.
  • אוף. מעציב אותי לשמוע דברים כאלה בפרט שגם מדובר שיש חמות כ"כ לא מפרגנת וטובה בסיפור.......
    אין לי מה לומר מאשר לעודד אותך שבעז"ה יהיה עוד טוב וקבלי המון חיבוקים ואנחנו פה תמיד לשמוע אותך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה