סקר מחייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1))) האם אתם גרים בדירה שלכם (קנויה על ידכם), בדירה שכורה או אחר (עם משפחה או פתרון אחר?)
    אם דירה קנויה האם עזרו לכם לרכוש אותה (הורים, חתונה). מסתדרים עם משכנתא ותשלומים או
    או קשה כלכלית?

2))) כמה חדרים יש בדירה? ואיך אתם ממוקמים? (נגיד חדר הורים, האם ילד/תינוק אתכם, עוד חדרי שינה? חדר מחשב, חדרים אחרים?)

3))) האם יש לכם עזרה במימון הדירה (תשלומים, משכנתא, עזרה כללית מהצד,?)

4))) האם מרוצים ממקום מגורכם? ואם לא, מה הייתם משנים?

5))). האם אתם מגדירים את עצמכם כמשפחה מבוססת, ממוצעת או מתחת לממוצע מבחינה כלכלית?

9 תגובות
עמוד 1
  • 1) אבא שלי גר בוילה מאוד וגדולה ונתן לי את הקומה העליונה של הבית, מדובר על יותר מ100 מטר בנוי, עם כניסה נפרדת ופרטיות מוחלטת (עברנו לפני חצי שנה)
    2) יש בבית 2 חדרי שינה גדולים, חדר כביסה, חדר עבודה, סלון ומטבח גדולים ו2 מרפסות.
    3) כאמור, לא משלמים שקל. אבא שלי משלם חשמל, מים, כבלים וכו׳
    4) מאוד מרוצים
    5) אני סטודנטית אז ההכנסה העיקרית היא של בעלי אז נגדיר ממוצעת.

ובהזדמנות זו, שוב תודה לאבא שלי

• 1.שכירות. מסתדרים עם תשלומים לבד. למרות שהיא יקרה. מתפשרים בגלל המיקום.
    2. 3 חדרים, סלון (עם מטבח ביחד) חדר הורים וחדר ילד. מהסלון יש המשך בניה של חדר אבל זה
    פתוח אין דלת ושם יש מחשב , בלאגן, כלב, וזה המחסן של הבית חחח.
    3.לא
    4. מאוד מרוצים. מהמיקום, מהבית עצמו... למרות שאם היה שלנו היינו משנים המון בבית עצמו.
    בתור שכירות סבבה לנו.
    5. מתחת הממוצע.
  • 1.דירה שלנו ההורים רכשו לנו אותה ואנחנו רק הוספנו לקחנו הלוואות ממשפחה
    די קשה כלכלי להחזיר אבל בגלל שזה משפחה יותר קל
    2. יש לנו 3.5 חדרים 2 חדרי שינה גדולים ועוד חצי חדר בנתים חדר עבודה מחשב וכביסה הילדה בחדר לבד ואנחנו ברור לבד
    3. אין לנו עזרה על ההלוואות שלקחנו כל חודש מחזירים
    4.די מרוצים מהסביבה שכנים שכונה שקטה
    אבל שתינו רגילים לדירות ענקיות ככה שזה כנראה לא הדירה האחרונה שלנו אנחנו מאוד רוצים וילה כשנתבסס
    5. כנראה משפחה ממוצעת אולי קצת פחות
  • אנחנו גרים בדירה שלנו - היה לנו כסף מהחתונה שצברנו ריבית עליו 4 שנים, ולקחנו הלוואה מהבנק - משכנתא, וגם ההורים שלי נתנו חלק

3.5 חדרים גדולים, דירה מאוד זולה יחסית לגודל למיקום שלה.
    אנחנו ישנים בחדר הורים יש עוד חדר ילדים סלון מטבח מרפסת סגורה שירותים ואבטיה ומקלחת.

אין עזרה במימון מידי חודש בחודשו.

כרגע נכון לעכשיו מרוצים כי אין ככ ברירה בעלי לומד פה קרוב, יכול להיות מיקום יותר טוב.
    אנחנו באיזשהו שלב נשכיר פה ונעבור למקום יותר טוב בע"ה :)
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי nesiha

1))) האם אתם גרים בדירה שלכם (קנויה על ידכם), בדירה שכורה או אחר (עם משפחה או פתרון אחר?)
    אם דירה קנויה האם עזרו לכם לרכוש אותה (הורים, חתונה). מסתדרים עם משכנתא ותשלומים או
    או קשה כלכלית?
    כרגע אצל ההורים של בעלי עוד מעט עוברים לדירה החדשה שתסתיים הבניה .
    קנינו אותה כמעט בכוחות עצמנו עם משכנתא כמובן וכסף מהחתונה.

2))) כמה חדרים יש בדירה? ואיך אתם ממוקמים? (נגיד חדר הורים, האם ילד/תינוק אתכם, עוד חדרי שינה? חדר מחשב, חדרים אחרים?)4 חדרים הדירה 120 מטר כולל מרפסת שמש

3))) האם יש לכם עזרה במימון הדירה (תשלומים, משכנתא, עזרה כללית מהצד,?)
    ההורים שלי עוזרים ב1000 שקל וגם עוזרים בשדרוגים וכאלה,למשל ששילמנו על השיש כדי לשדרג אותו ולא לקחת את הסטנדרט הם שמו כמעט הכל
    4))) האם מרוצים ממקום מגורכם? ואם לא, מה הייתם משנים?
    שאהיה שם אוכל להגיד לך;)
    5))). האם אתם מגדירים את עצמכם כמשפחה מבוססת, ממוצעת או מתחת לממוצע מבחינה כלכלית?

משפחה ממוצעת

• יחידת דירה שכורה 2חדרים הילדה איתנו וסלון ומטבח
    ההורים שלי עוזרים לנו עם קניות מרוצה מהמיקום הדירה חמודה בעה יהיה טוב יותר בדירה שלננו
    מתחת לממוצע
  • 1))) האם אתם גרים בדירה שלכם (קנויה על ידכם), בדירה שכורה או אחר (עם משפחה או פתרון אחר?)
    או קשה כלכלית?

דירה שוכרה בינתיים ולא ניראה שיש אפשרות בזמן הקרוב לקנות.
    מסתדרים עם השכירות ב"ה

2))) כמה חדרים יש בדירה? ואיך אתם ממוקמים? (נגיד חדר הורים, האם ילד/תינוק אתכם, עוד חדרי שינה? חדר מחשב, חדרים אחרים?)

יש בדירה 2 חדרים סלון ומטבח נחמדים וחדר שינה ענק הבנות איתנו בחדר לצערי כי אין פתרון אחר

• גרים בדירה שלנו קנינו אותה לפני שנה וחצי
    בעזרת חסכונות שההורים נתנו לנו
    בשביל השיפוץ לקחנו הלוואות שעד היום משלמים עלייהם

דירת 3 חדרים ,
    2 חדרי שינה גדולים
    אחד לנו אחד לילדה

יש לנו עזרה מההורים נותנים לנו כל חודש חצי מהסכום שיורד המשכנתא

מאוד מרוצים מקום מעולה !!!

משפחה שחיה ברמה ממוצעת ובתאכלס
    מבחינה כלכלית - מתחת לממוצע...

• גרים בדירה שלנו-ההורים קנו אותה...בעיקר ההורים שלי...אנחנו לא נתנו גרוש לא היה לנו מאיפה....
    5 חדרים בדירה....
    לילדים יש חדר משלהם....ויאירוש ישן איתנו סתם כי קשה להפרד ממנו...
    ההורים עוזרים כול הזמן(ההורים שלי) סתם כי הם אנשים טובים....
    אני מרוצה מאוד מהשכונה בה אני גרה...מאוד מאוד....הייתי משנה את המיקום כי זה קצת רחוק ממרכז העיר.....
    אנחנו משפחה ממוצעת....מה שצריך יש לא מעבר לזה....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה