היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב מותק סליחה סליחה סליחה שנעלמתי קצת - היה לי קצת עומס אבל מבטיחה לך שלא שכחתי אותך אז אך את?אך מתקדם לך ההריון? מה ניסגר עם הפריצה של הבית?
הכל בסדר רק דאגתי לך... זה הכל....
חמודה הפריצה - עדיין אין לנו בית ההריון - עדיין מתהההה מכאבים בצד
מה שלומך? מה שלום הילד שלך?
אוייי לא אמרו כלום מהמשטרה? לאן עברתם?
אתי הכל בסדר וגם החמודי שלי בסדר
לא... המשטרה לא באמת עושה משהו!
וזאת הבעיה הגדולה.... - אין לנו לאן לעבור אין דירות... אין בתים... אין כ-ל-ו-ם-! אז אני, בעלי, הבטן שגדלה לה מיום ליום והכלבה שלנו עוברים כל יום ממקום למקום
דיייי מאמי אני פשוט בהלם ומה עם אמא שלך ? חמותך?
יש איזהשהיא דרך לעזור?
חחחח חמותי.... אני לא יודעת אם קראת את ההודעות שלי על חמותי אבל בכללי היא בן אדם עם "קצת" סיבוב... בעיקרון ישנו אצלה יומיים ואז היא פשוט לקחה את הבגדים שלנו שמה בתוך שקית ואמרה לבעלי - "קח את הבגדים שלכם".... ואנחנו אצל אמא שלי רוב הזמן אבל אין לנו מקום אנחנו ישנים על ספה
ותודה מותק על הכוונה
אוווווי מאמי ממש כואב לי את לא עובדת? בעלך מה עושה?
כלכלית אין לכם אפשרות להשכיר דירה עכשיו?
ברור שאני עובדת! גם אני וגם בעלי עובדים, אני עד אחרי הצהריים ובעלי עובד עד הערב... אנחנו פשוט לא מוצאים דירה.... אני מכירה את אתר יד 2 בעל פה כבר! אני חושבת שראינו כבר איזה 100 דירות וכולן פשוט מזויעות!!! בנוסף בעלי גם לומד ועכשיו בתקופת מבחנים....