היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם אני זוכרת נכון, מי שהייתה לה לידה קשה היא בסיכון גבוהה יותר לדיכאון אחרי לידה, אבל לא צריך לחפש סיבות אלא כמו שאת עושה לחפש את הפיתרון.
הפיתרון הראשון שתקבלי הוא בטח שיחות, אח"כ מחליטים אם לשלב תרופה, וצר לי לאכזב אותך, כדי להיות מתוייגת במערכת כדפוקה את צריכה הרבה יותר מזה, אפילו אני לא מתוייגת כך עדיין
לי היה. בינינו, זה לא משנה מה זה. אם זה גורם לך להרגיש גרוע, מצדי שיקראו לזה מוישה גרויס. תראי, אחרי לידה המצב גם ככה שביר. מי שגם ככה "מועדת לפורענות", כנראה שחשופה יותר. אגב, חוסר שינה ידוע כטריגר רציני מאד לדכאון. כנ"ל "נפילת" ההורמונים אחרי הלידה. זה וגם זה, אלו סיבות מצוינות לכניסה לדכאון. תלכי ותתחילי לטפל, אם זה לא יעזור, תמיד ניתן להגיע לתותחים כבדים יותר. ומשתתפת בצערך על חוסר ה"תיוג". זה כנראה לא יקרה. לפחות לא בסיבוב הנוכחי.
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
באמת תודה למגיבות . זה נכון, צריך כוחות להודות בזה . צריך כוחות להוציא את זה . בפורום במיוחד. בגלל זה נעלמתי .... וזה גם לא קל לעשות את הצעד של ללכת לרופא/ משהו לדבר איתו ... אני לא מסוגלת
תהיתי לאן נעלמת... את מוזמנת לשתף כאן גם אם תהיי מתוייגת כפסיכית... תרגישי טוב
]
פנינה ואירו'ש - תרשמו אותי גם לפגישה הזאת שלכן. ונראה לי שגם אורטל תשמח
יקירתי
המוני תודה על התמיכה
אם אתן עושות את זה אחה"צ אז גם אני אבוא (אפשר לארגן מפגש בפולה פולה בקניון קרית אונו?)
יעל, אמא של 2 אפרוחים
וואו חודש וחצי אחרי הלידה......
לא קל בכלל! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מאמי
יש הרבה בנות שסובלות מדיכאון שלאחר לידה, הורמונים , לחץ חוסר שינה מתכון בטוח לדיכאון. אל תחמירי עם עצמך ההיפך תני לעצמך קרדיט שאת כל כך מודעת לעצמך , רבות מדחיקות ואז ניהיה יותר גרוע. תלכי לטיפת חלב , הן ילוו אותך. אל תדחי - תטפלי ואת ממש לא דפוקה את אנושית וכך לפעמים מגיב הגוף האנושי לאחר לידה.
שוב , אל תדחי וקבלי חיזוקים
לדעתי לפני שאת מספקת לעצמך מרשם לכדורים תנסי דרכים אחרות לשיפור המצב רוח.... תצאי קצת, סתם לבית קםה עם חברה... תרשמי לאיזשהו חוג וסתם תשתדלי כמה שפחות להיות סגורה בבית מעבר לזה גם פגישות עם פסיכולוג יכולות לעזור
וחוץ מזה עם לימודים בלי ילדים אפשר להכנס לדיכאון אז עם שלושה 3 ששתיים מתוכם ממש קטנות בכלללללל
פנינוש! אני עברתי את זה. אם תרצי לדבר תפני אליי בפייס. נשיקות!
מבחינתי קניון זה סבבה
אירה - איזה טלי?? את יכולה לקחת את ההטלפון שלי מחצי מהפורום
לקניון קרית אונו בבוקר - גם אני אגיע. במיוחד בשבילך פייס: ortal_hori
חשבתי שהגבתי לך.......
נראה אם אני אמצא זנב של זמן בין קניית מתנות לימי הולדת בכיתה של אור, לפגישות עם התופרת לתיקונים של השמלה, לפגישות עם המנהל ארוע בגן ארועים, לדיג'יי, צלם וצילומים לקליפ, לשליחת הזמנות ואיתור כתובות. ובכלל, אל תדברו איתי עד ה - 27 לחודש! ב - 28 לחודש מצדי שנעשה מפגש בוכות מצאת החמה עד צאת הנשמה... אבל אם אני אמצא זמן... אז כן, קניון ק.אונו בבוקר נשמע אחלה...
ענו לך מלא תשובות רק רציתי לתת לך המון המון
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים