היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי. היית בשוק ראש העין ביום שישי?יש תחפושות? אני מחפשת לבת שלי בת 4 וחצי תחפשות יפה של כלה....יש לך רעיון מאיפה להשיג? יש בפ"ת אישפהוא מקום בזול לקנות?להשכיר?יש לך אולי במקרה מהודיה שאני יוכל לקנות ממך?
אם תיהי בשוק תעדכני אותי על מה שיש... איפה ראית שמלות שושבינה בעיר.?זה ממש רעיון...הייתי בכפר השעושעים אכן עלה 100 ש"ח אבל ממש לא משהו...ו100 ש:ח לשמלה זה הון תועפות לדעתי למה שהיא שווה...
היית בטויסז אר אס? גם יש תחפשות זולות!
יש גם בחצי חינם ראיתי, עדיין לא הלכתי...אצלנו במתנס עושים באזר תחפושות אני מקווה שאני אמצא שם - אולי תבררי גם אצלכם? יש לי שלגיה מהממת - אבל האמצעית שלי ממש רכושנית...נהיא לא מסכימה להביא לאף אחד פייס: ortal_hori