קטע שהצחיק אותי ביפיפייה הנרדמת: :-)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אבא של הנסיך פיליפ: "אני לא אסכים לזה! אתה נסיך ואתה תתחתן עם נסיכה!"
    פיליפ: "די, אבא. אתה חי בעבר. זו המאה ה-14 עכשיו!"

איך לא שמתי לב לזה כילדה?

10 תגובות
עמוד 1

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורעעעעעעעע
    המאה ה-14

• כשאנחנ ילדים יש דברים שלפעמים נראים לנו כמו היגיון פשוט- מובנים מאליהם. רק אחרי שאנחנו מתבגרים ומבינים קצת יותר אנחנו מגלים שיש דברים שנכונים רק לאגדות...

• כן, אבל זה בדיוק העניין: כל אחד חושב שהוא חי בעידן המודרני, גם אם הוא חי לפני מאות/אלפי שנים. פשוט מצחיק לשמוע מישהו בתרבות קדומה מדבר על קידמה.

זה כמו לשמוע ילד ניאתרדל צעק על אמא שלו שלא הרשתה לו לצייר על הקירות במערה שלהם: "אמא, את חיה בעבר! כולם מציירים על הקירות שלהם היום!"

• חחחחחחח גדול
  • קרן, זה באמת מצחיק. אני חייבת לומר שגם אני לפעמים קולטת מלא ניואנסים ובדיחות פנימיות שבתור ילדה לא זיהיתי. יש הרבה סדרות וסרטי ילדים שאני אוהבת עכשיו הרבה יותר כי אני קולטת את ההומור שבהם. אגב, בתור מבוגרת יש סרטים וסדרות שעד היום מטילים עלי אימה. פיטר פן לדוג׳
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה