היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לאיזו בדיקת דם את מתכוונת? בטא? אם כבר רואים שק באולטרסאונד והכל תקין 555 אז אין טעם לעשות בטא בהמשך תצטרכי לעשות בדיקת דם של חלבון עוברי, אבל זה יקרה בשבועות 16-20 שיהיה לך הריון קל ותקין!
התכוונתי לבדיקה שעושים בנוסף לשקיפות העורפית
מדובר על בדיקת סקר.. אני לא עשיתי הסתפקתי רק בחלבון עוברי- תבחין משולש
אני עשיתי בדיוק ביום הזה, גם את בדיקת הדם. אני בעד הכל פייס: ortal_hori
בהריון הזה עשיתי את שתי הבדיקות (השקיפות והתבחין מרובע) אבל זה ממש לא חובה, זה רק לשיקולך
תודה בנות אתן מקסימות
אני עשיתי את הבדיקה בשבוע 13 לפי הנחיית רופא וזה בסדר גמור לגבי בדיקת הדם, אם לא עשית באותו יום או בבוקר שלמחרת השקיפות עורפית אז אין טעם לעשות אותה בסה״כ זה לא נותן תשובה חד משמעית של כן או לא אלא את הסיכוי שיהיה.... בהצלחה
זה בסדר גמור אני עשיתי בשבוע 13 ואני בשני ההריונות הסתפקתי רק בשקיפות עורפית בלי בבדיקת דם והבנות יצאו בסדר נראה לי
כבר ענו לך, אז אני יכולה לאחל לך בהצלחה! תהני בבדיקה!
תודה רבה לכן
בסדר גמור אני עשיתי בשבוע 14
נותר לאחל בהצלחה
זה בסדר גמור, גם אני עושה שקיפות שבוע הבא כשאהיה בשבוע 12+5 בהצלחה