רעות, אמא ל 2 נסיכות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה מתוקה?
    איך התאקלמות בבית עם נעמה? איך נסיכה הגדולה קיבלה אותה?
    אני מאוד מקווה שאספיק לשלוח את החבילה כבר השבוע. בכל מקרה, יש לך זמן עדיין לתת לי טיפ איך אוכל לפנק את נעמה
3 תגובות
עמוד 1
  • [u
  • שלום,
    ברוך ה' שלומי טוב, וכך גם הקטנות.אננו בבית הורי, אז זה ממש מקל...אני רק וששת ממה שיהיה כשאחזור הביתה, להלל בטח יהיה קשה בי כל התשומת לב.
    הלל ממש בסדר, היא רק רוצה לחבק ולנשק את נעמה-יש לציין שלפעמים זה קצת מפיד
    אני לא חושבת שנעמונת כבר בעלת דרישות...היא תשמח לקבל נשיקות וחיבוקים
    מה שלומך? איך עובר אצלך השבוע? (אני מקווה שאת לפחות ישנה יותר שעות ממני...)
  • מצויין שיש לך עזרה בהתחלה.
    על הדרך, אתן לך רמז: יש לי 2 ילדים בהפרש של שנתיים בדיוק . אל תפחדי, ילדים מרגישים לחץ שאנחנו משדרים ומתנהגים בהתאם. אז תני להרגיש לבתך הגדולה שאת סומכת עליה ואת אוהבת אותה בדיוק כמו לפני הלידה
    ואני ישנה ממש ממש ממש מעט, אז מאחלת לך שעות שינה רצופות!!!!!!!!!!! כבר הלילה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה