אתן יודעות מה הדבר הכי רע שיכול לקרות למישהו? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שנלקחת ממנו התקווה

קרה לי היום דבר מצער ביותר
    נלקחה ממני התקווה והזכות לצפות
    אני יודעת שזה נשמע רע...
    אני פשוט בשוק כל פעם מכמה המצב, שגם ככה רע, יכול להיות עוד יותר רע.

המחזור שלי סדיר, אני בת 25 ומעולם, מעולםםםם לא הקדים לי!
    היום אני ביום התשיעי (!) למחזור ואפילו לא התחלתי לקחת הורמונים
    הרופא אמר לי לעשות בדיקת דם אתמול אבל אמרתי לעצמי שזה יהיה מוקדם מדיי וגם ככה ימי ראשון במרפאנ עמוסים אנשים ויותר מהכל - אני מכירה את הגוף שלי אז אין מניעה שאתחיל את הבדיקות ביום העשירי...

בקיצור, באמת עשיתי היום את הבדיקה, ולמרבה הצער התברר שהביוץ שלי היה... נחשו מתי? אתמול!!!

והדבר הכי נורא שאני אפילו לא יכולה להגיד שאולי נקלטנו טבעי, כי החלטתי החודש (לנסות) לשמור נידה , ומיותר לומר שאני עדיין בתוך ה14 יום! אז בכלל לא עבדנו! בחייייים יותר אני לא מנסה לשמור!!!!

אני בשוק כי רק בשבוע שעבר גיליתי את התשובה השלילית מחודש שעבר , בקושי התאוששתי מזה והנה לוקחים לי גם את התקווה של חודש הבא

עכשיו אני צריכה לחכות שבועיים עד שיגיע המחזור הארור ורק אז לחזור אל שולחן הטיפולים....

כמה ייאוש??? כמה???????????????????

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל
    והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.

תותי
8 תגובות
עמוד 1
  • תהיי אופטימית שולחת לך חיזוקים והרבה
  • מאמי כמה שאני מבינה אותך
  • היי!!!

• תודה רבה על העידוד בנות מקסימות, מקווה לעבור את החודש המבוזבז הזה כמה שיותר מהר...

אמילי המהממת! אני אחרי שני מעקבי זקיקים והזרעה אחת... אני מבייצת ביום ה14 בדיוק והמחזור שלי כאמור סדיר כך שאין סיכוי שהביוץ שלי היה כל כך מוקדם... אז מה זה אומר עכשיו, שיקדים לי בשבוע?? אוף, אני מבולבלת

משהו הזוי לגמרי

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל

תותי
  • היי תותי
    גם אני תמיד חשבתי שביוץ יכול להקדים ליום ה13 12 אבל לא עד כדי כך ל10 ולפני ותתפלאי גם לי בחודשים האחרונים המחזור הקדים ממשששש חלק מהחודשים היו עם הזרעה (בלי הורמונים) ככה שידעתי בדיוק מתי היה הביוץ ובאמת הוא הקדים במלא
    ואגב אני מחר מתחילה עם זריקות בפעם הראשונה ודיי מאמינה שמשהו בביוץ חלש ובגלל זה הוא גם מוקדם הביצית לא מספיק בשלה כשהיא מביצת כלכך מוקדם אבל זה איזשהי הרגשה שלי מכל מה שעברתי...
    בכל מקרה בדיוק 14 יום מהביוץ צריך לבוא המחזור אבל אני במקומך לא הייתי לוקחת את זה למקום הזה.תנסילחשוב שהחודש את בחופש במנוחה זה טוב גם לנפש וגם לכי תדעי אולי תופתעי לטובה. בהצלחה!!
  • יקירתי, אל תאמרי יאוש!
    כל דבר בזמנו!
    מאחלת לך שהזמן שלך יגיע במהרה ותזכי להחזיק את פרי בטנך !!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• בס"ד

יקירה ממה את מיואשת 1- אץ מאוד צעירה
    2- ברוך ה' יש ביוץ אז חודש אחד יצא שהוא הקדים אז?
    לפי הגיל אני לא חושבת שאת מנסה המוןןן זמן למרות שאני בטוחה שהכמיהה לילד יכולה להלחיץ בטרוף , אבל תורידי הילוך(לחץ) זה לא מוסיף
    ותסמכי על בורא עולם מצוות טהרת המשפחה לא תגרע ממך ילד ההיפך הוא
    היא תסובב את הכל ויהיה לך ילד מתוק בידיים מהרה
    הכל יהיה בסדר רק תרגעי
    ומדברת איתך אחת שחיכתה לבן הטהור שלה 4 וחצי שנים ולי יש ביוץ לפני מקווה ואני דתייה , ועכשיו אני בהריון טבעי לחלוטין עם מקווה שנדחה ביום מסיבות טהרה ,
    אז רק תאמיני בבורא עולם והכל יהיה בסדר יהיו לך ילדים בע"ה
    תבשרי לנו בשורות טובות

• חיממתן את ליבי עכשיו קצת יותר טוב, או סוג של אפאטיות, עדיין לא הצלחתי לזהות את המצב במדוייק.

פנינוש תודה יקירתי על העידוד, יעלי - דרך מעניינת להסתכל על הדברים

ואחרונה חביבה לילו - ריגשת אותי! תודה והלוואי וכולנו נתבשר בקרוב מאודדד

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל

תותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה