ד"ר קושניר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי פה עברה גמילה דרכו? הכוונה לגמילת לילה. אני יודעת שאורלי אבל היא כמעט לא נכנסת. יש עוד מישהי?
    אני מיואשת לגמרי ויש לי הרגשה שהשיטה הזו היא מאני מייקר ולא שום דבר אחר. זה מכעיס ממש.

9 תגובות
עמוד 1
  • אני פה
  • כבר כמעט ארבעה חודשים וכאילו כלום.
    בהתחלה היה איזשהו שיפור. אפילו היה יבש עם מכשיר שבוע וחצי ואז חזר להרטיב. נשבר לי כבר! הוא לא שומע את המכשיר וכשאני מגיעה זה כבר כתם גדול. וזה ממש לא עובד. נמאס לי. יש לי עוד חברה בעבודה שכמעט שנה שם וגם היא התיאשה כי זה לא עוזר. אצלה הם כבר היו בשלב של בלי המכשיר ואז הוא חזר להרטיב.

נמאס לי פשוט. נראה לי בולשיט אחד גדול
  • באסה לשמוע
  • לא שמעה? אז איך זה הלך? היית מוציאה אותה מהמיטה? גם שחר לא שומע ועד שאנחנו באים כבר מאוחר מידי. אנחנו לא במעקב אצל קושניר אלא אצל עובדת שלו. היא אמרה להמשחך. מה היא תגיד...

• בדיוק השבוע חשבתי איך מתקדמת הגמילה

]
  • לא יודעת איך זה עבד, אבל עבד! (אולי משהו בתת-מודע...)
    תמיד תמיד תמיד הוצאתי אותה מהמיטה, הערתי אותה ולקחתי אותה לשירותים, גם אם לכאורה עשתה הכל במיטה...

אנחנו טופלנו עם בנו (דר' יוני) - אולי תבקשי להיפגש איתו או עם אבא שלו?

אני מדברת רק מניסיוני שלשמחתי היה מוצלח ביותר והיום אנחנו שנה וחצי כמעט אחרי ללא שום פספוס תודה לאל!

אני חושבת שזה עניין של סבלנות
  • וואייי צולי .. איזה יאוש
  • אבל זה כבר ארבעה חודשים כמה סבלנות? עד גיל 9 שזה יעבור מעצמו?

גם אנחנו תמיד לוקחים לשירותים גם אם ברח הכל. אבל אני יודעת שזה מאוחר מידי. בזמן האחרון כל הטבלה איקסים. עיגול קטן אחד מאיזה לילה אבל הכל איקסים.

היא נתנה לנו תרגילים של דימיון מודרך. זה לא בדיוק עוזר אבל מה יש להפסיד...
  • אוי כמה תיסכול בעבורו!!!!!

יכול להיות שזה קשור לבקרים הקשים שלו? (או שזה כבר עבר?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה