כאבי ראש - כאבים במצח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה ימים התחילו אצלי כאבי ראש יותר נכון חזרו
4 תגובות
עמוד 1
  • בדר"כ כשזה קורה לי, אני שותה 2 כוסות מים בבת אחת עם לימון שלם סחוט בתוכם, מביאה את איילה לאחותי/בעלי שישמרו עליה ונכנסת למיטה בחדר חשוך לנוח! וכמובן שעם אופטלגין... אחרי שעה וחצי אני קמה כמו חדשה.
    אבל אם זה משהו שמתחיל להיות כרוני וששום דבר לא עוזר לו, הייתי ממליצה להיבדק. אל תזלזלי.

תרגישי טוב

• מהתיאור הראשון שלך לפני 2345 הודעות אמרתי לך שמגרנה..
    זה יכול להיות שונה אצל כל אחת, אבל בעקרון כאב חד וחזק, בחילות, רגישות לאור,כאב בעיניים (מתגבר באור), עפעפיים כבדים....
    בהתקפים ממש חזקים, אז בכלל את נופלת לא זזה (היה לך כזה דומה) זה ממש משתק, וכל תזוזה מגבירה את הכאבים, כאילו בנקודה מסוימת....

יש גם כל מיני טריגרים להופעתה:
    מקומות חנוקים, חוסר איוורור (גם קניונים וסתם חנויות, חדרים (במיוחד עם חימום)
    לפני שינוי חד במזג האויר (מתאים עכשיו, ברביעי יש ירידה בטמפ חחח)
    מחזור
    אם מתחיל לי כאב ראש קטן פצפון אחרי שהיה אחד מהדברים האלה, אני ישר הייתי לוקחת אדויל, כי כשהמגרנה כבר בשיא בכאב מאוד קשה להוריד עם כדורים. החכמה היא לתפוס כשזה קטן.
    יש גם כדורים מיוחדים (שבאים באלף אריזות לשמירתם) אבל זה כמובן אחרי אבחון ניירולוגי אפשר לקבל.
    יש גם מאכלים שמגבירים כאב אבל זה אינדוידואלי. וצריך הרבה התקפים בשביל לברר מה זה בידיוק...
  • בעלי מאוד סובל ממגרנות הוא מגיע לרמות של בחילות והקאות

הדבר שהכי עוזר לו זה לשים בד רטוב על הראש - הוא קושר חזק ושוכב ככה במיטה .
    הוא לוקח אקמול פוקוס - מיוחד למיגרנות שזה מעולה מעולה!! (והוא כבר ניסה המון המון דברים)

ברגע שהוא מתחיל להרגיש הוא כבר עם אקמול וכמובן המון מים ומנוחה

תרגישי טוב זה סיוט
  • לא מבינה במיגרנות יותר מידי תרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה