ביאוס! אולי למישהי יש פתרון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קניתי לאיילה תחפושת ממש יפה של חתול שחור עם סינר לבן ופופיון ורוד גדול, כעי קולר וכובע ממש מדליק ובובת עכבר שהיא אמורה להחזיק ביד.
    אתמול מדדתי לה אותו ונורא התאכזבתי.
    כל מה שנגע בתחפושת התמלא בסיבים שחורים מעצבנים, נדבקים ודוחים

7 תגובות
עמוד 1
  • אצלי יש כלב שכל מי שנוגע בו נשאר עם שיערות תורדניות שלא יורדות.המייבש מעיף את השיערות האלא והביגוד ניראה חדש.
    אולי תנסי?

• אולי תנסי לכבס את זה במכונה על עדין
    בכל אופן

• את יכולה גם לנסות את הגלגלת הדביקה שמיועדת להסרת שיער וסיבים( יש באיקאה בגרושים או בחנות לחיות מחמד )

• יש גלגלת כזו .. תנסי להשיג אותה בחניות של הודיס או s. wear.. אני קניתי משם (:
  • אני הייתי מנסה לכבס ולייבש במייבש (לא על חום גבוה שלא תתכוץ לך)
    ואם זה עדין לא היה עוזר הייתי הולכת לחנות ומחזירה להם אתזה כי אולי זה דפקט כי זה לא אמור להיות ככה
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • הציעו אחלה רעיונות
    למרות שאני הייתי מחזירה בכל מקרה לחנות זה לא צריך להיות כך זה לא בטיחות לילדה שהיא לא תיגע ותכניס לפה היא קטנטונת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה